Elikä agilitytreenit Purinalla, kouluttajana Kati. Brie tuli isän kyydillä Purinalle ja tarkoitus oli treenata vain Brietä ja antaa Danten katsella, mutta koska rata vaikutti niin kivalta, olihan sitä pakko kokeilla. Ensin Dante sai katsella kun kaikki muut teki ja Brie teki.

Brien kanssa otettiin taas ihan perusjuttuja, putkeen menoa, pussia, keinua ja rimanpidikkeiden + maassa olevien rimojen ylittämistä. Vähän on esim. putken hakemisen kanssa hankaluuksia, varsinkin jos ei näe että vien putken päähän herkun niin ei mene. Selvästi pitää viedä sinne nyt huomaamatta herkkuja ja voisi koittaa muutenkin siirtyä enemmän lelupalkkaukseen kun perustekniikka on kuitenkin hallussa.

Vähän kävi niin ikävästi treenin lopussa, että Brie juoksi suoraan Mikon jalkoihin kun hän oli radalla Jatan kanssa ja Mikko ei yhtään nähnyt Brietä ja kompastui ja kaatui Brien päälle. Onneksi kehenkään ei sattunut, mutta Brie pelästyi hieman. Mikko sitten antoi sille namia, mutta ei otettu enempää treeniä kun Brie oli hieman varuillaan. Leikitin vain vähän ja sai sitten seurata Danten treeniä.

Danten kanssa otettiin vain yksi radanpätkä, joka oli mielenkiintoinen takaaleikkaus/takaaohjauskuvio. Dantella oli meno päällä ja hieman oli vastahakoisuutta tulla käteen haltuunotoissa, olisi mielummin hakenut itse esteitä odottamatta mun käskyä. Kuitenkin saatiin sujumaan hyvin ja lähdettiin sitten vähän aikaisemmin pois kun en viitsinyt jäädä tekemään enempää tällä kertaa.