Vaikka ollaan periaatteessa tauolla viestin treenauksen suhteen, haluttiin ottaa Emmin kanssa koirille pieni motivaatiotreeni tähän väliin. Viime treenithän vähän epäonnistuivat maaston takia, saatiin vain 3 matkaa. Nyt valittiin sitten tuttu maasto, jossa saisi varmasti hyvän treenin ilman turhia "yllätyksiä". Treenattiin siis Espoon Keskuspuistossa, Puolarmaarissa.

Sara juoksi ensin, sitten Dante. Dante oli juuri ennen treenien aloitusta käynyt jahtaamassa jotain pupua ja oli aika poikki, mutta hyvin se jaksoi täysiä mennä. Emmi siirtyi koirien kanssa B-pisteelle, jonka etäisyys oli n. 100m. Dante tuli hyvin, ja jälkipätkä oli n. 100m. Dante ei meinannut millään malttaa tulla sivulle ja seurata lähetyspaikkaan, mutta kokeilin tyylillä että aina kun lähti huitelemaan, pysähdyin ja odotin rauhassa että tuli taas sivulle. Näin sain suht. hyvän ja rauhallisen kulun lähetyspaikalle ja hiljaisen lähdön. Juoksi hyvin C-pisteelle ja takaisin mulle. Vika jälki oli n. 150m, ei mitään ongelmia, lähetys sama kuin eka.

Yhteensä rata oli siis n. 350m, ei pitkä, mutta loistava motivaatiotreeni. Treenien lopuksi käytiin sitten koirien kanssa pitkä loppulenkki ja kaikka kolme (Dante, Stella ja Sara) juoksivat hulluina ympäri metsiä kun me laiskat käveltiin pääasiassa tiellä. Yhdessä vaiheessa tien yli ponkaisi kaksi kaurista, joiden perään Dante lähti näkönä Saran kanssa ja hirvikoira-Stella otti takajäljen ja lähti "perään" :D Onneksi olivat liian nopeita pikku hauvoillemme ja tulivat pian takaisin. Seuraavat treenit jää sitten varmaan alkukevääseen... Ainakin helmikuulle asti olisi kiva pitää taukoa.