Oltiin sovittu parin tutun aussieomistajan kanssa yhteisistä tokotreeneistä keskiviikkona Espoon Ymmerstassa klo. 18.00. Suunnattiin paikalle Danten kanssa kahdestaan junalla ja törmättiin kävellessä kentälle Sannaan ja hänen aussieihin Ponchoon ja Aramikseen, jonka autokyydissä päästiin sitten loppu 300 metriä kentälle ;) Kenttä oli kadehdittavan hyvin valaistu jalkapallokenttä, jonne mahtui hyvin kasa aussieita treenaamaan omia juttujaan. Paikalle tuli lisäksi Gabi & Scifi, Mippe & Texas, Laura & Miki + Hara, Suski & Sini ja Leena & Ramona, eli tutussa porukassa oltiin.

Dante kävi varsin kuumana (ihan näin vaihteeksi) ja piipitys ja yliyrittäminen oli taas pinnalla. En siksi viitsinyt tehdä mitään juttuja jotka vaatii keskittymistä kovin paljon kun ei tässä mielentilassa kuitenkaan onnistuisi. Otettiin kuitenkin muiden aussieiden kanssa ensi alkuun ryhmäpaikallaolo, itse menin piiloon ja pyysin muita vahtimaan jos Dante on levoton. Kai se oli suht. rauhallinen kun kukaan ei toisin ainakaan maininnut. Pitäisi kyllä opettaa se makaamaan pää maassa... Niin siihen saisi sitä rauhallisuutta. Otettiin myös lyhyt paikallaistuminen, jossa ainut steppi oli kun lähestyin.

Sitten otettiin vähän ruutuun lähetyksiä. Ekalla kertaa juoksi niin vauhdilla ruutuun että veti ruutunarut mukanaan! Muilla kerroilla sitten onneksi vähän rauhallisemmin. Palkkasin pallolla sivuille. Sitten kerrattiin vähän sitä seuraamispaikkaa näyttelyhihnan kanssa. Mitä innokkaampi Dante on, sitä edempänä se seuraa, joten sain jatkuvasti olla korjaamassa sitä. Saatiin kuitenkin pari onnistunutta seuraamispätkää ja niistä palkka selän taakse lelulla.

Lopuksi komensin Danten vielä paikallaoloon ja menin juttelemaan Mipen kanssa. Hyvin Dante makasi aloillaan kymmenisen minuuttia vaikka ympärillä tapahtui jatkuvasti. Kävin vapauttamassa ja otettiin vielä parit luoksetulot ja eteenistumiset sekä hinkattiin sivulletuloa, joka on vieläkin liian edessä ja poikittainen... No eihköhän se toistoilla korjaannu, vielä kun löytäisi sen kadonneen naksuttimen niin voisi sillä treenata.

Olisi tarkoitus kokoontua nyt vähän säännöllisemmin treenaamaan porukalla samalle kentälle, toivottavasti saataisiin siitä joka keskiviikon juttu. Tulee treenattua niin paljon yksin että tekee kyllä hyvää kun on enemmän häiriötä ja hieman koemaisempi tilanne. Ja näin voidaan saada apukäsiä, vinkkejä ja onhan se kiva vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa :D