Suunnattiin illalla Danten kanssa kahdestaan agitreeneihin Purinalle. Paikalla olikin yllättävän paljon porukkaa, meidän ryhmästä kaikki! Eli seitsemän koirakkoa yhteensä ja kouluttajana oli tällä viikolla Hilppa. Dante ei ollut tippaakaan herkkis niinkuin se on nyt lähiaikoina ollut, oli pitkästä aikaa ihan normaali, ehkä jopa vähän kiihkeämpi. Kova oli räkytys, mutten viitsinyt kieltää kun kerrankin oli ihan tohkeissaan.

Treenien aihe oli keppikulmat ja rata oli sellainen lyhyt, jossa keskellä kepit toisessa päädyssä u-putki, toisessa kolme hyppyä u:n muotoisesti ja keppien sivuilla vielä pussi ja toisella keinu. Ensin piti tehdä ihan vain kepit eri kulmista, otettiin reippaat umpi-ja avokulmat, umpikulmat onnistu hyvin, ja avokulmat sillon kun annoin rauhassa Danten hakea kulmaa enkä mennyt mukaan säheltämään.

Tän jälkeen tehtiin sitten koko rata, joka meni ihan hyvin, mutta vikoilla kepeille lähdin vedättämään vikalle hypylle ja kun katsoin Dantea enkä eteenpäin, onnistuin törmäämään oikeen kunnolla esteen rimaan. Vedin oikein kunnolla ympäri ja kyllä hieman tuntui... Hetken piti vetää henkeä ennenkuin kaikki näkyi taas yhtenä ja sitten vaan uudestaan. Tokalla ei tullut ihan yhtä hyvää tsemppiä, mutta ainakin osasin varoa sitä vikaa hyppyä ;)

Välissä tehtiin sitten sellaista sivussa olevaa "omaa rataa". Siinä oli varsinkin hyvä A ja sen alla oleva putki-harjoitus ja sitten saatiin treenattua myös pimeitä putkikulmia, jotka lähetettynäkin menee tosi kivasti. Yhdellä kertaa Dante kääntyi liian aikaisin ja törmäsi putken painoon, oli vähän hämmästyneen näköinen kun se aukko ei ollutkaan siinä. Myös a-ja putkihärdelli meni todella hyvin, se oli aika helppo matalalla ja korkealla kädellä ohjata oikealle...

Lopuksi oli vielä toinen versio ohjatusta radasta. Siinä oli myös hyppyjen kanssa kaksi eri pyörityskuviota, josta ekassa tein ensin valssilla ja tokan sylikäännöksellä. Sylikäännös oli tosi nätti, joten testasin myös ekaan kuvioon, ja toimi paljon paremmin. Lisäksi kokeilin loppuun poispäinkäännöstä kun mentiin kepeiltä ja siinä samalla linjalla oli pussi toisella puolella (musta kattoen) ja tosi hienosti onnistu vaikka näitä on treenattu tosi vähän.

Vikalla radalla into ei ollut ihan yhtä kova, otti paineita Inarin irskinpennusta, joka piti tosi kamalaa ääntä (kimeää huutoa). Ennenkin on paineistunut juuri tästä samasta asiasta, aika kumma... Keinukin meni aika vauhdikkaasti, ja jäi nätisti kontaktille lopussa. Tokalla kertaa oli jostain syystä aika varovainen. Puomiakin treenattiin yksittäin, mutta oli jo vähän paineistunut siitä pennusta että vauhti ei ollut ihan normaalia. Tosi kivat treenit kuitenkin!