Käytiin iltapäivällä treenaamassa taas Danten kanssa tokoa isommalla kentällä. Stella oli myös mukana katsomassa. Lunta oli tullut sitten eilisen vähän lisää, mutta eipä anneta pienten asioiden haitata! Tarkoitus oli siis ottaa lyhyet treenit, jossa motivaation sijaan treenataan vähän rauhallisempaa suoritusta. Stella sai harmittavasti treenien alussa paniikkikohtauksen kun jostain tosi kaukaa kuului aivan mitätön ääni, joten oli pakko sitoa se kunnon hirttosolmulla tolppaan kiinni ettei pinkoisia kotia. Dante ei onneksi välittänyt/huomannut mitään.

Aloitettiin kauko-ohjauksella. Koska tämä on ollut ehdottomasti meidän heikko linkki koko tokouramme ajan, pitäisi juuri tätä treenata eniten. Jotenkin vaan aina koittaa välttää hankalia asioita. Treenattiin ilman naksua (en löytänyt mistään) namipalkalla, etäisyys vaihteli ihan käsiohjauksesta pariin metriin. Syksyllä keksin miten saada seiso-istu ja seiso-maahan opetettua, mutta sillon se vähän jäi. Ilokseni muisti kuitenkin vielä ja kun viettiä oli saatu vähän laskettua vaihdokset meni tosi hyvin! Nyt vaan paljon lisätreeniä, matkaa kasvatetaan hitaasti ja keskitytään sen oikean viettitason löytämiseen.

Seuraavaksi treenattiin seuraamista. Otettiin samanlaista treeniä kuin eilen hihnan kanssa, nyt oli jo huomattavasti rauhallisempi. Ihan kivasti meni, tehtiin aika vähän. Peruutusta varsinkin pitäisi treenata, siinä Dantella on suuria vaikeuksia... Onneksi se ei ole aina seuraamiskaaviossa ja on yleensä vain 2 askelta. Mutta kiva se olisi kuitenkin saada sujumaan, nyt on vain mun edessä kulku ja kun pysähdyn niin innokas pomppu sivulle. Koitin auttaa hihnalla, mutta Dante ei ihan tajunnut homman nimeä.

Lopuksi otettiin vielä eteenmeno lelulle jonka olin vienyt kentän päähän treenien alussa. Ekalla lähetyksellä lähti ihan haahuilemaan, kutsuin nopeasti pois ja mentiin vähän lähemmäs lelua, josta uusi lähetys joka onnistui tällä kertaa ihan kivasti. Vietiin sitten lelu yhdessä ja otin yhden lähetyksen jossa seurautin hihnassa ja lähetin siitä eteen, meni hyvää, kovaa ja suoraan lelulle. Kunnon loppuleikki ja lopetettiin treenit siihen.