Nyt voidaan lopettaa täysin se meidän treenitauko, pidettiin 2 viikon agilitytauko, joka on musta aivan riittävä, jatketaan kuitenkin kisataukoa. Nyt olisi tarkoitus kanssa treenata tottista, tokoa ja niitä paukkuja niin kauan kuin kelit antaa myöten. Stella sai tänään jäädä kotiin kaiken varalta jos vielä paukkuu, mutta suunnattiin Danten kanssa isommalle kentälle.

Aloitettiin tokolla. Otettiin alkuun paikallaoloa, ihan makuuasennossa ja näköetäisyydellä. Otin vain n. 1min paikallaolon, koska oli hyvä ja rauhallinen. Otettiin pari muuta lyhyttä paikallaoloa ja sitten vaihdettiin asentoa istumiseksi. Otin vain kerran ja hyvin oli hievahtamatta. Kokeissa on ollut levoton, joten treenataan nyt jonkin aikaa näöllä ja siirrytään piiloon vasta kun saadaan joku vahtimaan ettei ole levoton.

Sitten otettiin luoksetulon pysähdystä ja maahanmenoa käyttäen kierrä-käskyä ja valotolppaa hyväksi. Välillä kiersi ja heitin pallon, välillä annoin komennon. Vähän turhan paljon ennakoi, mutta varsinkin pysähdys oli tosi hieno! Otin vielä vähän maahanmenoa narulelun kanssa.

Loppuun otettiin vielä kaksi eteenmenoa, ekalla lelu oli jo valmiina, meni eteen mutta aika hitaasti ja epävarmasti. Tokalla kerralla näki kun vein lelun eteen ja teki oikein hyvän, nopean ja suoran eteenmenon.

Sitten laitoin kiinni ja sai katsella kun talloin n. 8x8m kokoisen namiruudun (aivan liian iso!) ja viljelin sinne puolisen pussia broileripyöryköitä. Innoissaan etsi ne sieltä, ei mitään ongelmia pysytellä tallatulla alueella. Nyt olisi tarkoitus tehdä paljon näitä namiruutuja, välillä voisi ottaa muita koiria etsimään samalla.

Sitten kun on hyvin selkäytimessä, aloitetaan hiljalleen paukut kaukaa ja tuodaan lähemmäs ja lähemmän. Toivottavasti tämä nyt toimisi... Pitää vaan katsoa, ettei edetä liian nopeasti, otetaan ihan rauhassa. Jos menee lukkoon, niin sitten vain kiinni puuhun ja voi katsella kun kaverit etsii namit ruudusta.