Käytiin tekemässä Danten kanssa nopeat tokotreenit isolla kentällä. Vähän tihutti, mutta pohja oli kuitenkin suht. kuiva ja kenttä pääosin sula. Stella oli myös mukana, ja raukka hermostui jo kentälle tulosta, siellä kun on paukkunut lähiaikoina niin paljon.

Otettiin Danten kanssa ekaksi kaukkareita. Kaikkia siirtymisiä, taas keskittyen rauhallisuuteen, malttiin ja teknillisesti oikeaan suoritukseen. Läheltä kuului taas laukauksia (en tiedä mitkä niitä oikein aiheuttaa, luulen että kuuluu eräältä rakennustyömaalta) ja Dante paineistui selvästi. Korvat meni luimuun ja oli heti tulossa lähemmäs mua. En antanut vaikuttaa, vaan vaadin oikeaa suoritusta ja pikku hiljaa rauhoittui.

Koska Dante oli vielä selvästi pikkaisen paineistunut, otettiin vähän leikkimistä ja maahanmenoja tähän väliin. Dante innostui heti kun otin lelun esiin ja leikki normaalisti. Otettiin samalla nostetulla viettitilalla vielä pari istumista seuraamisesta, hyvin meni. Vähän vielä paukkui, mutta nyt Dante ei paineistunut yhtä paljon, vaikka selvästi vielä reagoi niihin.

Sitten laitoin Danten paikallaoloon ja kävin tallaamassa n. 4x4 metrin kokoisen namiruudun, jonne heittelin taas aika reippaasti froliceja. Stella oli sen verran hermostunut että päästin vain Danten ruutuun. Hyvin etsi kaikki namit ja kun lopetettiin oli ihan palautunut eikä välittänyt tärisevästä Stellasta pätkän vertaa.