Brie tuli meille eilen hoitoon ja viipyy täällä perjantaihin asti kun sen oma perhe on Pariisissa lomalla. Dante yllätti mut täysin ja lämpeni vihdoin Brielle täällä meillä! Ennenhän se on leikkinyt Brien kanssa vain meidän isällä, ja kotona näyttänyt hapanta naamaa ja murissut vain kun Brie tulee lähelle. Ne vietti kuitenkin koko eilisen illan telmien tossa lattialla, hyvin tuli juttuun. Saas nähdä kauan oma hermo kestää tuota pentua, mähän olen tottunut siihen että omat koirat tottelee mua nyt ja heti, mutta eihän tuo pentu vielä oikeen mitään osaa. Mörkökausi on meneillään ja kaikkea pitää haukkua. Jos on vapaana ja vastaan tulee koira, niin sinne se painaa mun huudoista piittaamatta. Onneksi se on niin alistuva, ei tarvi pelätä että se menee räyhäämään muille.

Lähdettiin iltapäivällä treenaamaan tokoa koirien kanssa. Kaikki kolme oli täynnä energiaa ja annoin niiden juosta metsässä jonkin aikaa ennen kentälle menoa. Kenttä oli yllättäen aivan täynnä jalkapalloilijoita! mentiin sitten siihen kentän viereiselle ruohotasanteelle treenaamaan. Laitoin Brien ja Stellan kiinni ja otin Danten kanssa vähän ruutuun lähetystä. Pari kertaa tuli jalkapalloilijoiden pallo todella lähelle ja saatiin hyvä sivullaolotreeni kun joku juoksi hakemaan palloa siitä puolen metrin päästä. Vähän Dante katsoi että perkele etä muuten tänne tuu, mutta ei kuitenkaan mitään sanonut käskyn alla.

Jalkapalloilijat häipyi onneksi pian ja me päästiin kentälle. Kävin tekemässä taas ruudun ja otettiin parit lähetykset kosketusalustalle ja palkkana lentävä tennari jommalle kummalle sivulle. Dante juoksi kovaa ja haki keskipisteen hyvin. Sitten aitoin Danten kiinni ja otin Brien kanssa vähän seisomistreeniä näyttelyitä varten. Meinasi jatkuvasti istua, mutta kyllä se sitten tajusi sen idean. Meillä on onneksi tässä koko viikko aikaa treenailla, jännittää vain vähän se tuomari, Brie on tosiaan todella epäilevä vieraista ihmisistä. Tässä ajassa tuskin kerkeää kamalasti totuttaa sitä...

Sitten otin Danten kanssa kaukkareita. Kävi aivan liian kuumana, en meinannut saada hyviä siirtoja. Varsinkin maasta-istu oli hankala meinasi koko ajan nousta seisomaan. Kyllästyin sitten söhellykseen ja komensin Danten maahan paikallaoloon siksi aikaa kun otin Stellan kanssa pari ruutuun lähetystä ja leikin pallon kanssa. Aika monta kertaa Dante lähti hiippailemaan mua kohti, sitä selvästi ärsytti kun Stella sai tehdä ja hän ei. Eipä auttanut muu kun palautella sitä jatkuvasti paikalleen, pari kertaa aika painokkaastikin. Hassua miten välillä sitä ollaan niin pehmoja ja sitten joskus ei mikään mene päähän...

Loppuun otettiin Danten kanssa vielä vähän tunnaria yhdellä kapulalla. Eka harjoiteltiin vaan sen pitämistä pureskelematta ja sitten parin metrin tuontia luovutusasentoon ja siitä sivulle menoon. Kun tätä oltiin hinkattu joku aika, piilotin tunnarin pari kertaa pusikkoon ja Dante sai etsiä sen sieltä. Pitää vielä miettiä tätä tunnaria hieman, mitens sitä nyt lähtisi taas treenaamaan... Treenien jälkeen heittelin sitten koko porukalle palloa ja käytiin vähän metsälenkkiä ennen kotiinmenoa.