Herättiin aamulla aikaisin valmistautumaan Brien näyttelydebuuttiin kaapelitehtaan pentunäyttelyssä, jossa Brie oli mukana 7-9kk vanhoissa gööttinartuissa. Vähän jännitti Brien reaktio koko hommaan kun eilen oli ollut niin arka uusien ihmisten kanssa. Ajettiin eka meidän kodin kautta tiputtamassa Dante sinne ja sitten Kaapelitehtaalle. Oltiin pari tuntia etuajassa jotta Brie kerkeäisi tottua paikkaan kunnolla. Gööttejä ei ollut ilmoitettu Saija Juutilaisen kehään kuin 5, ja Brie oli ainut 7-9kk narttu!

Ensin valtava häly ja ihmis-ja koiramäärä hieman jännitti, mutta aika pian Brie tottui hälinään ja rentoutui. Käytiin ostamassa Brielle näyttelyhihna ja samaan syssyyn sain livautettua uuden patukan ja naksuttimen Dantelle kun isä kerran maksoi wink.gif Meillä oli muutenkin aika hyvä kannustustiimi; isä, hänen vaimonsa Ruth sekä Ruthin tyttö Suvi-Anette. Suvi-Anetista saisi aika hyvän junior handlerin, itse en vaan osaa yhtään koutsata siihen puna.gif Mun käsitys koiran näyttämisestä on sen kuristus kehään...

Brie oli jo aika väsyneen oloinen kun vihdoin päästiin kehään, mutta sain sen aika hyvin innostumaan niin juostiin kehään häntä kippuralla! Nostin samantien pöydälle, jota en tietenkään ollut tajunnut treenata koskaan aikaisemmin! Eihän näitä aussieita millekkään pöydälle nosteta... No, Brie oli oikein mallikelpoisesti siinä ja antoi tuomarin tutkia itsensä tosi hienosti sekä laskea hampaat oikein tarkkaan, hieno tyttö! Sitten alas ja esitys tuomarille. Ei oltu keretty treenata vapaana seisomista kuntoon, joten esitin aika kuristustyylillä ja nami nenän eteen. Hyvin jasoi esiintyä oikein reippaasti ja sitten vielä kaksi kertaa kehän ympäri. Ravasi oikein reippaasti, kerran aikoi laittaa jarrut pohjaan mutta löysäsin heti hihnaa jolloin jatkoi juoksua. Saatiin sitten KP ja mentiin PN-kehään heti perään. Nuorempi narttu oli paljon kehittyneempi ja isompi, joten Brie sai tyytyä PN2-sijaan.

Arvostelu meni jotenkin näin: "7kk. Mittasuhteiltaan miellyttävä narttupentu, jolla mukava ryhdikäs olemus. Saa kauttaaltaan vankistua. Sievä pää ja ilme. Hyvä purenta. Kaunis kaula, mutta liian jyrkkä kaulan kiinnitys. Toivoisin paremmat kulmaukset, erityisesti eteen. Hyvä karvapeite, pohjavilla puuttuu. Reipas liikuja, erinomainen askelpituus. Mukava luonne" KP & PN2

Vahingossa menin lipsauttamaan että Brie on 7kk, vaikka johan se täytti viikko sitten 8kk. Tuomari tuli mulle kehumaan vielä erikseen Brien liikkumista, kuulemma erittäis hyvä liikkuja ja antaa paremman kuvan itsestään liikkeellä kuin seisoessa. Kaikenkaikkiaan meni paljon paremmin kun osasin toivoakaan! Todella hieno ja reipas pentu ihku.gif  Seuraava näyttely on sitten  junnuissa Lahden KV:ssä!