Koska köyhän opiskelijan vähät rahat eivät enään riittäneet toiseen pääsiäisen agilitykisaan, mentiin agin sijaan treenaamaan viestiä EPK:n viestiporukan kanssa. Ei olla käyty heidän kanssa treenaamassa sitten viime syksyn, mutta kun Saralla on pian kisat niin täytyyhän sitä käydä ainakin yhdessä häiriökokeessa. Paikalla paljon porukkaa, mutta vain 2 muuta koiraa jotka ovat sen tasoisia että pystyivät juosta ryhmässä. Paikka oli tuttu Halkolampi Luukin takana ja rata oli helppo ja lyhyt. Järjestys Sara, dobberuros, Dante ja holskunarttu.

Dante ja Sara lähti Emmin kanssa B-pisteelle, jonne matkaa pari sataa metriä. Molemmat juoksi hyvin, vaikka Dante piti aika mekkalaa kun Emmi lähetti Saran (kuului A-pisteelle selvästi...). Palkkasin molemmat lihapullilla alkupalkkana ja loppupalkka repulla oli tölkkiruokaa. Jälkipätkä oli n. 100m ja Dante oli kuulemma tullut pikkaisen sivusta, nähtävästi oikaissut hieman reittiä. Mulle juoksi oikeaa reittiä. Toka jälki saman mittainen, Dante oli kuulemma tullut taas vähän ohi reitin ja tuli lopussa mäkeä alas, raukka oli liukunut kuulemma hirmuista peppumäkeä (pulkka kuulemma vain puuttui) rinnettä alas! Oli ollut kuulemma hulvattoman näköistä menoa. Tuli mulle vielä hyvin, matka yhteensä n. 400 metriä pitkä.

Lähdöt tehtiin kaikki niin, että seurautin pitkältä, toinen treenaaja sanoi sekunnit, ajat jne. Kun hän sanoi aika, Dante kyllä hytkähti, mutta palkkasin ja sitten vasta lähetin. Dante kävi normaalia kuumempana, selvästi toiset koirat kuumentavat sitä todella paljon. Piti kamalaa mökää kun lähetin Saran. Onneksi kokeessa on vain Dante ja voi olla sen luona pitämässä sitä hiljaisena kun muut juoksevat.