1361549.jpg

Meidän viime vuoden raunioporukka on käynyt pitkälti koko talven hakuilemassa metsässä, mutta me ei olla voitu ajokortin puuttuessa. Nyt kuitenkin päästiin Danten kanssa elämämme ekoihin hakutreeneihin! Tavattiin Espoon Mynttilässä klo. 09.30 aamulla, me tultiin Danten kanssa hieman myöhässä kun en oikein osaa vielä arvoida noita ajoaikoja... Paikalla meidän lisäksi Mippe & Texas, Lilli & Heppu, Tuuli & Osmo, Katja & Kidda sekä Pirjo & Jenkki. Alue oli aika leveä, muttei kovin syvä. Koska siellä ei saanut kunnon keskilinjaa, käytiin metsää läpi rauniotyylillä.

Dante pääsi neljäntenä ja sille otettiin 3 maalimiestä. Pirjo haukutti sitä vähän etukäteen ja kun päästin Danten irti ja sanoin etsi, se sinkosi osoittamaani suuntaan ja miltein heti löysi sieltä maalimiehen! Aloitti miltein heti todella hyvän haukun ja haukkui pitkään, ehkä 20-25 haukkua. Kun maalimies oli palkannut annoin itse namia ja otin taas sivulle. Lähetys miltein suorassa linjassa eteenpäin ja taas maaliies löytyi juuri osoittamastani suunnasta. Ilmaisu ei yhtä hyvä kuin eka, piti pari taukoa, mutta silti pitkä haukku. Taas sivulle ja lähetys takaisin autoille päin, enemmän keskelle. Maalimies löytyi juuri sieltä minne lähetin Danten ja näin saatiin kolme loistavaa pistotreeniä! Vika ilmaisu hyvä, mutta taas pari katkoa. Voisi ensi kerralla koittaa ilmaisua ilman mitään kehuja välissä.

Treenit meni todella hyvin ja olin aivan ällikällä lyöty miten hyvin Dante toimi! Se käyttäytyi kuin olisi treenannut koko ikänsä metsässä, ei ihmetellyt yhtään mitä täällä tehdään vaan heti autosta tullessa oli ihan tietoinen mikä on homman nimi. Ei meinannut treenikaverit uskoa että oli pojan eka kerta maastossa :) Toivottavasti keretään käymään vielä pari kertaa ainakin ennen rauniokauden alkua. Jos tämän kauden treenaisi kuitenkin vielä raunioilla ja kävisi satunnaisesti maastossa... Treenien jälkeen ajettiin lemmikkikaupan kautta ja ostin vihdoin koirille uutta ruokaa, Dantelle Eaglen High Energya ja Stellalle Eaglen Senioria.

Loppuun vielä pari Lillin ottamaa hienoa kuvaa:

Ensin tehdään työt...

1361553.jpg

1361554.jpg

...ja kun hommat on tehty voidaan pitää vähän hauskaa!

1361556.jpg

1361560.jpg

1361559.jpg