Koska iltaan mennessä Danten turvotus oli laskenut mutta energiaa oli ihan hirveästi, soitin Emmille ja sovittiin että lähdettäisiin tekemään motivaatio-viestitreenit Puolarmaariin. Pakkasin koirat autoon ja ajettiin Emmin kautta Puolarmaariin. Jätettiin Stella ja Emmin Step-pentu autoon ja mentiin Danten ja Saran kanssa lähimetsään treenaamaan. Mulla oli ekaa kertaa mukana myös radiopuhelimet, jotka oli hurjan kätevät ja kivat.

Mutta itse treeneihin. Emmi lähti B-pisteelle ja jäin itse A-pisteelle. Ensimmäinen matka oli vajaa 100m helppoa maastoa ja Dante juoksi ensin. Tuli ihan oikeaa reittiä ja nähtyäni sen lähdin juoksemaan pakoon millä kannustin Dantea kunnon loppukiriin. Eka palkka oli riehumisleikki patukan kanssa ja sitten namia. Kun Sara oli tullut lähetin Danten C:lle, jälki n. 50-70m. Dante oli tullut pikkaisen omaa reittiä. Emmi palkkasi narulelulla ja maksamakkaralla. Sitten taas lähetys mulle ja tein taas saman loppukirityksen. Vielä vika jälki, joka oli pikkaisen ekaa pidempi mutta helppo, Dante juoksi ihan oikein ja tuli vikan pätkän hyvin mulle. Seuraavaksi pitäisi treenata mm. eka matka pitkä (1km), pellolla ristiinlähetyksiä, käydä EPK:n treeneissä ottamassa häiriötä sekä käydä tekemässä treeni Lohjaan kisamaastossa (kisanomainen). Eli paljon riittää treenattavaa!

Treenien jälkeen käveltiin takaisin autoon ja otettiin Step mukaan, Stella sai vielä jäädä autoon koska tarkoitus oli paukutella. En ollut kotoa löytänyt uusia panoksia pistooliin, joten mulla oli vain yksi jäljellä. Tallasin nopeasti n. 3x3 kokoisen namiruudun ja menin kauemmas. Emmi päästi koirat namiruutuun (Dante, Sara & Step) ja ammuin. Dante ei reagoinut yhtään ja jatkoi vain namien imuroimista. Hyvä! Ei ollut yhtään paineistunut ja kun namit oli kadonnut parempiin suihin haettiin Stella autosta ja tehtiin tunnin parin lenkki. Ei kauhean pitkää viitsinyt tehdä kun Step ei vielä oikein jaksa.