Eipä ainakaan voi sanoa että laitan itseni koirani edelle, sen verran on taas tullut Dantea hoidatettua. Kahden viikon sisällä Dante on hierottu ammattilaisen toimesta kolmesti, viimeksi omistaja on käynyt hierottavana vuonna nolla!

Ensimmäinen hieronta oli maanantaina 9.6, tarkoitus valmistella SM-kisoihin. Hieroja oli vakiohierojamme Jonna Turunen. Dantella oli jonkin verran jumia, eniten selkärangan molemmilla puolilla kulkevissa pitkissä lihaksissa (tämä terminologian osaaminen on hiukan heikkoa), lantio oli myös jäykkä samoin lavoissa oli hieman kireyttä. Aukesivat kuitenkin heti joten Jonna ei uskonut niiden olleen pitkäaikaisia.

Toinen hierontakerta oli hieman extemporee sessio agin SM-kisoissa lauantaina 14.6. Dante oli superjäykkä ja tilannekatsauksen teki Timo Rannikko. Hän teki nopean, pintapuolisen hieronnan ja koko ranka oli kuulemma ihan jumissa, varsinkin lanne ja takaosa.

Kolmas oli sitten seuraavalla viikolla 19.06 torstaina Timon vastaanotolla. Hän hieroi Danten nyt oikein läpikotaisin ja samat paikat olivat taas ihan lukossa, lanne, selkä ja hieman lavat. Saatiin komento aloittaa ravilenkit, eli tehdä pari kertaa viikossa lenkkejä ravissa. Kipetä paikat avautuivat kaikki hyvin, lantioon jäi kuulemma pikkaisen jumia joka toivottavasti aukeaa liikkuessa.

Seuraava kerta onkin sitten jo ensi viikon maanantai Jonnan kanssa taas. Saas nähä onko tilanne muuttunut mihinkään suuntaan. Juhannuskisat peruttiin vaikka paikalle mentiin. Koitin siellä vähän hypyttämistä ja haki vieläkin hyppyjä! Mä en vaan ymmärrä... Emmi oli sitä mieltä että ehkä Dante ei ole enään kipeä vaan muistaa viime kerran kivut ja siitä syystä hyppää hassusti. Juoksutettiin myös Dantea ja Emmin mielestä sen takaliikkeet olivat normaalia lyhyemmät. Vaikka ei kisattu juhannuksena, tehtiin kisaratoja rimat maassa. Dante meni tosi kovaa ja fiksuna koirana hyppäsi aina siivekkeiden välissä :P