28.06 lauantai, kaikkea pientä kivaa
(kokeillaanpa ranskalaisilla viivoilla)
-aamulla aamupala maittoi hyvin, turvotin n. 1,5 dl.
-harjoiteltiin mm. kynsien leikkuuta, harjausta ja tassujen pesua. Kaikki sujuivat hyvin, ei rimpuillut.
-aloitin naksuttamiselle ehdollistamisen, ei tehty paljon kun namit loppuivat.
-päivällä mentiin treenaamaan tokoa isolle kentälle. Matkalla sinne ohitettiin paljon ihmisiä, Dracu oli todella kiinnostunut ja halusi mennä moikkaamaan jokaista.
-Danten treenien lomassa leikin Dacun kanssa isolla patukalla. Taisteli hyvin ja annoin voittaa, oli hyvin ylpeä ja tuli tarjoamaan lelua heti mulle.
-Iltapäivällä sain kiireellisen käskyn lähteä töihin, oli poissa n. 6 tuntia, koirat samassa tilassa. Pentu oli ainakin hengissä kun tulin kotiin...
-Illalla pikkuveljeni tuli kylään ja Dracu oli hyvin onnellinen saadessaan huomiota, se ei ole kyllä yhtään varautunut!
-Illallinen maittoi todella hyvin, on oppinut jo istumaan ennen ruokaa, seuraava askel on sitten luvan pyytäminen
-etuovesta sisäänpääsylupaa on treenattu, tajuaa sen hyvin, muttei vielä osaa katsoa mua
-Danten kanssa vieläkin ongelmia, Dante kävi päälle muutamaan otteeseen kun halusi varastaa Dracun lelun ja murisee jos pentu tulee lähelle, mutta toisaalta innostui kerran ulkona juoksemaan hieman Dracun kanssa hippaa, eiköhän tämä yhteiselo tästä pian parane kun Dante tottuu pentuun. Dracu ei pelkää Dantea, mutta pitää välimatkaa eikä ole kovin kiinnostunut haastamaan Dantea leikkiin.

29.06 sunnuntai, remonttireiskat talkootöissä
Herättiin aivan liian aikaisin, klo 08.20 ja lähdettiin varttia vaille yhdeksän ratikalla ja sitten bussilla Espooseen koirien kanssa. Dracu sai olla ekaa kertaa lattialla ja simahti saman tien kun päästiin bussiin, pennulla on kyllä uskomaton hermorakenne! Saavuttiin AST:n agilitykentälle hieman ennen kymmentä talkoisiin. Pian porukkaa alkoi valua paikalle ja Dracu oli aivan haltioissaan kun kaikki halusivat silittää sitä! Dante sai viettää suurimman osan päivästä Katin autossa, mutta Dracu viiletti kentällä vapaana, milloin tutkimassa, seurustelemassa ihmisten kanssa ja nukkumassa. Kentällä oli hirveä härdelli koko päivän, purettiin esteitä, maalattiin, hiottiin puuta, ruostetta metallista (kamala ääni!) jne. Dracu ei hätkähtänyt mitään ja kun alkoi väsyttää se pisti levolle ja nukkui kuin tukki kaiken äänen ja touhun keskellä. Pentu hurmasi kaikki avoimella ja reippaalla käytöksellään! Dracusta varsinkin lasten kanssa puuhailu oli hauskaa, se roikkui lahkeissa minkä kerkesi, kaatoi muksuja jotta pääsisi nuolemaan kitarista kunnolla ja esitteli mihin kaikkeen niitä verenhimoisia hampaita voi iskeä. Ruoka-aikana Dracu sai jämät mun risotosta kun olin unohtanut tuoda sille ruokaa ja lisäksi koitti varastaa muiden eväitä minkä kerkesi. Päivä venyi loppujen lopuksi todella pitkäksi ja oltiin kotona vasta seitsemältä! Kävin Danten kanssa vielä lyhyellä pyörälenkillä (ravia, kuten hieroja käski) ja meille tuli vieras yöksi. Taas joku äitin ulkomaalainen tuttu joka tarvitsi yösijaa... Vieras oltiin opastettu vara-avaimelle ja hän tuli meidän pihalle hakemaan avainta. Olin jo tullut kotiin ja pihan ovi oli auki joten Dante oli salamana pihalla, onneksi kerkesin perään ja mitään ei sattunut. Ilta meni muuten rauhallisesti ja molemmat possut hotkivat ruokansa kuin huomista ei olisi.

Tässä pari kuvaa "työmaalta":

(Dracun hauska nukkumapaikka A:n alla)

1688056.jpg

1688057.jpg

Ja Dante, suussaan "donitsi" (luu). Dante ei sitä pahemmin syönyt, piti vain suussa. Oli niin hassun näköinen että oli pakko ottaa kuva:

1688062.jpg