Pentujuttujen välissä kerettiin tokoilemaan hieman Danten kanssa. Mentiin puolen päivän aikaan isolle kentälle ja otettiin pari liikettä. Pentu oli mukana katselemassa, laitoin sen ensin kiinni mutta se huusi kuin palosireeni joten päästin sen vapaaksi, pysyi kuitenkin kiitettävän kaukana joten ei siitä ollut haittaa. Ennen treenien aloittamista kävin tekemässä yhteen kulmaan ruudun.

Aloitettiin paikallaoloilla. Otin ensin paikalla makuuni. Vein Danten viivalle ja menin sitten piiloon läheiseen puskaan josta voisin vakoilla Dantea. Makasi hyvin paikallaan ja n. 2 min päästä menin vapauttamaan. Sitten otettiin paikalla istuminen, sama piilo ja paikallaoloaika. Oli ihan hyvin, vähän steppasi etujaloilla.

Sitten otettiin ruutuun menoa. Ruudun keskellä oli kosketusalusta ja lähetin suht. kaukaa, n. 40-50 metriä. Löysi ekalla lähetyksellä ruudun ja juoksi sinne kovaa ja suoraan. Heti kun kääntyi kosketusalustalla heitin narupallon. Tehtiin pari toistoa ja sitten vaihdettiin lähetyksen paikkaa, sieltäkin meni hyvin. Narupallolla palkkaaminen toimii selvästi hyvin, se lentää vaivattomasti tarpeeksi kauas.

Seuraavaksi treenattiin ohjattua noutoa. Treenasin vain kahdella päätykapulalla ja Dante teki todella hyvin. Tuonti oli turhan hidas, joten parin kerran jälkeen treenattiin kapulan tuontia niin, että oltiin rivissä minä-Dante-kapula, ja kun pyysin tuomaan lähdin juoksemaan mitään sanomatta toiseen suuntaan ja heti kun lähti perään huusin vapaa ja näytin patukkaa. Dante sylkäisi kapulan heti suusta ja kävi patukkaan kiinni. Saatiin taas hyvin vauhtia tuontiin :) Pelkän noudon kanssa tuontivauhti ei ole ongelma, mutta ohjatussa ei tule sitä heiton tuomaa kiihkeyttä.