Tänään Dracu täytti 10vk ja sen kunniaksi mittasin ja punnitsin sen. Kuvia koitin ottaa, mutta ilman näytettävää tulosta, ei tosta vaan saa yksin mitään kuvia otettua! Eräs tuttu otti kuitenkin agilitykentällä tänään joitain kuvia, täytyy muistaa kysyä saiko hän mitään... Vertailun vuoksi punnitsin ja mittasin Dracun myös kun se täytti 9vk ja silloin mitat olivat 31cm korkea ja 5,4kg painava. Tänään korkeutta 33cm ja paino tasan 6kg. Varsinkin tuo korkeus voi heittää reippaasti, oli aika hankalaa hommaa.

Tähän mennessä ollaan tehty, nähty ja opittu:
-harjoiteltu kynsien leikkausta, eka kerta ei välittänyt, tokalla huusi kuin pistetty ja rimpuili hulluna ekat minuutit ja sitten oli rauhassa
-ehdollistettu naksuttimeen kolmesti, alkaa tajuamaan aika hemmetin hyvin
-harjoiteltu hihnassa kävelyä, tai no, mä laitoin hihnan kiinni ja vedin perässä. Tajusi tosi nopeasti mikä oli homman nimi ja kulkee nyt tosi nätisti hihnassa
-nukkuu nätisti yön läpi aina siihen asti kun mä herään
-tykkää muuten peuhata hirveästi yksin pihalla, raahaa kaiken kämpän irtaimiston sinne ja lussuttaa kaikkea mahdollista siellä.
-muuttunut varsin ahneeksi ja on tosi kova repimään ja jahtaamaan, hyvin löytyy taistelutahtoa ja saalisviettiä.
-ei ole tehnyt vahinkoa sisälle miltein viikkoon, pyytää hienosti pihalle jos ovi on kiinni ja jos ovi on auki käy itse tekemässä tarpeensa pihalla
-on jo ihan kokenut matkaaja bussissa, autossa ja ratikassa. Ei matkapahoinvointia, nukkuu hiljaa koko matkan
-ärsyttävän ylisosiaalinen, lähtee kaikkien matkaan.
-tykkää käyttää ääntään paljon, haukkuu ja komentaa mua ja Dantea aina kun on tylsää
-tulee jo hyvin kutsusta, tietää oman nimensä. Lisäksi on oppinut mm. ovella ja ruokakupilla luvan pyytämisen, muuta ei olla treenattu vielä.
-käytiin pari päivää sitten Helsingin keskustassa mm. Stockalla, Kampin ostoskeskuksessa ja Forumissa. Hirveä vilinä eikä Dracu välittänyt kyllä pätkääkään, ei tunnu pelkäävän oikeasti mitään!
-Danten kanssa menee pikkasen paremmin, Dante intoutuu painimaan aina silloin tällöin, tai ehkä se on enemmän pennun jyräämistä ja pomottamista kuin leikkiä...
-käytiin taas agikentällä maalaamassa esteitä ja tällä kertaa Dracu sitten värjäytyi siniseksi... Saas nähä lähteekö pesussa vai pitääkö oottaa pentukarvan vaihtumista!
-oltiin agirodussa tutustumassa valtavaan koira-ja ihmistapahtumaan, oli mallipentu, veti sikeitä häkissä kun väsytti eikä välittänyt pätkääkään vilinästä.