Päätin illalla lähteä vielä treenaamaan vähän agilitya koirien kanssa. Pikkuveli oli kätevästi kylässä, joten sain hänet ylipuhuttua mukaan apulaiseksi. Kentällä oli vielä treenit käynnissä kun mentiin sinne, joten odoteltiin vähän aikaa, mutta kun he eivät lopettaneet, mentiin viereiselle kentälle Dracun kanssa.

Ensin otettiin putkea ihan suoralla putkella. Pidin kiinni Dracusta ja avustaja kutsui toisesta päästä. Pidin kiinni kunnes Dracu oli tosi innoissaan ja sitten päästin menemään. Toisessa päässä avustaja juoksi vielä vähän poispäin Dracun kanssa ja sitten palkkasi namilla. Tehtiin jonkin verran toistoja ja sitten käänsin putkea vähän uuksi ja treenattiin sitä. Kaikki meni moitteetta. Seuraavaksi siirryttiin treenaamaan pussia. Apuri piti pussia ylhäällä ja kutsui Dracun läpi. Juoksi ihan reippaasti ja tehtiin muutama toisto. Sitten pikku hiljaa laskettiin pussia siihen pisteeseen asti että pussista ei näkynyt ulos, mutta oli kuitenkin "ilmava". Dracu tuntui tätä hieman varovan, meni kerran läpi muttei toista. Helpotettiin heti ja lopetettiin muutaman onnistuneen toiston jälkeen.

Välissä otin Danten kanssa vähän hyppyjä minikorkeudella ja keinua lelun kanssa. Kaikki meni hyvin ja Dante tuntui ihan normaalilta. Dracu sai katsella vierestä apurn sylistä ja kävi aika kuumana.

Sitten otettiin Dracun kanssa vähän "hyppyjä", eli siivekkeiden välistä juoksua. Apuri seisoi kahden esteen päässä, jotka olivat suorassa linjassa toisiinsa, ja mä pidin taas Dracusta kiinni. Tehtiin ihan samalla lailla kuin putken kanssa ja hyvin meni. Sen jälkeen mentiin keinulle Dracun kanssa. Apuri piti keinua tukevasti paikallaan ja mä vedin namikädellä Dracun keinua pitkin ylös asti. Sitten syötin vähän namia ja laskettiin keinu varovasti alas. Siinä kontaktilla syötiin vielä vähän namia ja sitten vapaa-käskyllä kovaa pois. Tehtiin pari toistoa eikä mitään moittimista. Ihan lopuksi otettiin vähän hallintatreeniä. Ensin tein pari kertaa niin, että otin vain pyrähdyksiä ja palkkasin näyttävästä kädestä. Sitten apuri piti Dracua paikallaan ja mä juoksin pakoon kutsuen Dracua mukaan. Parin metrin päästä Dracu päästettiin irti ja juostiin yhdessä, lopussa palkkasin näyttävästä kädestä. Tehtiin pari toistoa ja leikitin Dracua vielä vähän narulelulla.

Kun agit oli tehty, mentiin vähän kauemmas tekemään ampumisnamiruutua Dantelle ja Draculle. Lähetin koirat sinne ja apuri meni n. 20m päähän ampumaan. Ammuttiin kolme laukausta, eikä kumpikaan reagoinut mitenkään. Dante taisi paineistua aivan aavistuksen verran tokan laukaisun jälkeen, mutten ole ihan varma. Lopussa ainakin tuntui ihan normaalilta.