Kyllä ahneen koiran kanssa eläminen on "hauskaa"... Viime viikon torstaina Dante oli jäänyt päiväksi yksin kotiin kun lähdin Dracun kanssa kaupungille. Olin poissa viitisen tuntia ja sillä aikaa Dante olikin kerennyt puuhailla yhtä sun toista. Mun reppu oli otettu keittiön pöydältä, vetskari avattu ja sängyltä löytyi liki tyhjä levy buranaa. Ja vielä sellaista erikoisvahvaa 600ml lääkärireseptiburanaa... Missään ei ollut jäänteitä, joten ei voinut muuta kuin olettaa että buranat olivat menneet parempiin suihin.

Soitin sitten Danten eläinlääkärikasvattajalle joka neuvoi hakemaan apteekista lääkehiiltä jota annoin sitten n. 7 tablettia apteekkarin ohjeiden mukaan. Parin tunnin kuluttua Dante oksensi sitten hirveän lammikon mustaa vaahtolimaa ja oli muutenkin hiukan väsyneen oloinen. No henkiin jäi, ihme kyllä, vaikka vähän pelkään Danten maksan puolesta, burana on jotenkin maksavaikutteinen lääke. Loppuviikon Dante söi sitten kaurapuuroa, mutta mikään ei pysynyt vatsassa. Maanantai oli eka päivä kun Dante söi puuroa ilman, että oksensi sen tunnin kuluttua pois. Että ehkä me tästä(kin) toivutaan.

Lääkekokeilujen takia ollaan nyt 28 päivän "dopingtauolla", hip hei. Mutta sentään jotain Dante on oppinut, ei ota enään multa ruokaa katsomatta, vaan nuuhkii hyvin ja ottaa varovasti. En sitten tiedä johtuuko tää siitä että masu on kipeä vai saiko vähän järkeä päähän. Mulle on vielä suuri mysteeri miksi Dante söi ne buranat, burana maistuu kuitenkin ihan kammottavalta! Tästä lähin kaikki lääkkeet pitää sulkea kassakaappiin ettei meidän masentunut nuori yritä taas mitään näin dramaattista ;)