Dracu täytti eilen viikkoa vaille 6kk, eli 25vk. Painoa on nyt 12,7kg ja korkeus on 48cm.

Tiian eilen ottamia kuvia:

2005938.jpg

2005955.jpg

Nuo korvat on vieläkin vähän eriparia, mutta eiköhän ne jossain vaiheessa asetu. Dracu on ollut nyt pari viikkoa vähän takakorkea, ja sitä kuvitelmaa lisää erityisesti pehvan päällä oleva kihara karva joka "nostaa" takapäätä. Etuosa on musta hyvä, Draculla ei ainakaan ole Danten vääntyneitä etukoipia... Takakulmauksia on, vaikka tuossa poseerauskuvassa seisoo vähän huonosti. Kinner on korkea, mutta Dantella on kanssa joten ehkä se on aussieille ominaista?

Dracu on vieläkin ihana! Sillä on se aussielle ominainen hymy, eli kun innostuu kovasti esim. kun mä tuun kotiin tai joku tuttu tulee, se irvistää hampaat kauniisti esillä ja koittaa antaa pusuja. Joku tuttu taisikin sanoa, että Dracun "hymystä" saisi tehtyä kauhuleffan. Ja uudet ihmiset luulevat että se on vihainen! Vähän vieläkin mörköillään, mutta tosi vähän, enimmäkseen pimeässä jotain lastenrattaita tms.

Kaikki treeni sujuu tosi kivasti ja Dracun kanssa on ihana treenata. Agissa se on aivan älyttömän kuuma ja innokas, mutta tokossa ja raunioilla se on hyvin intensiivinen ja rauhallinen. Erityisesti tokoa on kiva treenata kun Dracu ei tee mitään ylimääräistä häsellystä vaan keskittyy vain ja ainoastaan muhun eikä välitä oikein mistään häiriöstä. Toivottavasti päästään ensi keväänä paimentamaan kun tänä syksynä ei onnistunut.

Dracu on muiden koirien kanssa normaali pentu. Dantelle se alistuu täydellisesti, mutta sillä on selvästi dominoivia eleitä muiden koirien kanssa. Dracu leikkii varsin kovilla otteilla muiden pentujen kanssa, sen lempparileikki on juosta toista pentua kohti, tarttua niskavilloista ja taklata pentu maahan. Tai Brien kanssa Dracu nappaa niskasta kiinni ja vain raahaa Brietä pitkin kämppää... Dracu on muutenkin kova käyttämään suutaan ja kiihtyessään koittaa napata kovaa kiinni kasvoista, jaloista tms.