Tiistaina mentiin Dracun kanssa Purinalle treenaamaan agilitya. Meidän ryhmässä oli vain kaksi muuta treenaajaa paikalla, joten kerettiin treenata ihan kivasti. Tehtiin ensin pussia niin, että pussikangas oli ihan alhaalla ja kati veti lelun sen läpi. Meni tosi kivasti, Dracua ei yhtään haitannut kangas. Sitten otettiin ekaa kertaa sylikäännös esteen kanssa. Tehtiin niin, että vedin Dracun lähelle estettä, käänsin sen ja esteen toisella puolella seisova Kati kiinnitti Dracun huomion namilla ja veti esteen yli. Pari ekaa kertaa Dracu oli ihan pihalla, mutta sitten Dracu hokasi jutun vähän paremmin ja tehtiin muutama hyvin onnistunut toisto. Lopuksi otin vielä putken hakua lelun kanssa taas niin, että heitin lelun putkeen ja päästin Dracun sinne eri kulmista.

Sitten pidettiin taukoa kun muut treenasi ja lopuksi tehtiin toinen treenisessio. Tehtiin ensin keinua. En tietenkään muistanut kertoa Katille, että pitää keinua ylhäällä, joten Dracu teki ensimmäisen kunnon keinunsa. Eipä sitä näyttänyt häiritsevän äkillinen pudotus! Tehtiin sitten pari ihan kunnollista toistoa niin, että pidettiin keinua ylhäällä ja sitten koitettiin saada Dracu jäämään keinun päähän istumaan kun se oli laskenut. Draculla oli vauhti päällä ja pari kertaa juoksi keinua ihan täysiä ylös ja puolessavälissä loikkasi ilmaan sivulle... Ei yhtään katso minne tassunsa pistää, ihan hirveää räpellystä. Sitten otettiin hyppy-hyppy-putki-ei ihan suoraa. Välimatkat oli pitkät ja putki ei tosiaan ollut tyrkyllä. Otin muutaman kerran vaan hyppy-hyppy niin, että Dracu ei näe kun nami laitetaan, vaan se tehdään salamyhkäisesti. Dracu ei alussa tajunnut, mutta parin toiston jälkeen hokasi. Sitten otettiin se putki mukaan ja tein eteenlähetyksenä, Dracu haki upeasti joka kerta putken. Sitten kati sai pitää Dracua ja menin puoleen väliin ja treenattiin mun juoksua siinä vieressä. Ihan lopuksi otettiin vielä muutama niitä sylikäännöksiä, jotka meni jo tosi kivasti.

Kun päästiin kotiin, otin Danten myös mukaan ja mentiin treenaamaan tokoa. Mentiin kauemmalle kentälle, jossa oli myös paljon häiriöitä; jalkapalloilijoita, joku temppuilija ja koripalloilija. Tein ensin Danten kanssa seuraamista, joka meni tosi kivasti hihnan kanssa. Sitten otettiin eteentulotreeniä niin, että tehtiin ensin ihan eteentuloa muutaman askeleen päästä käsiavulla, sitten tehtiin eteen-sivulle-eteen-sivulle-jumppaa. Lopuksi otettiin vielä kaukkaritreeniä, jota hieman häiritsi vieressä pomputteleva korispelaaja. Dracun kanssa otin seuraamista ja siitä istumista kun pysähdyn. Dracu vihdoin tajusi sen! Loppuun otettiin vähän paikallaoloa istuen ja maassa, maassaolo oli vaikeampi, mutta onnistui ihan kivasti. Loppuun tein vielä namiruudun ja ammuin kaksi laukausta, kumpikaan ei reagoinut.