Ja syksyisillä tarkoitan tietenkin sateisia ;) Matkattiin D-hirviöiden kanssa Empun kyydillä rauniotreeneihin ja kyllä harmitti kun jätin sadetakin kotiin tila-ongelmien vuoksi, nimittäin heti kun päästiin radalle alkoi sade.Meitä oli onneksi aika vähän ja päätettiin pitää pikatreenit joissa kaikki saivat etsiä 2 maalimiestä.

Dante tuli aika alussa joten valoa oli vielä ihan pikkaisen. Alueena oli pitkäkasa ja kaksi maalimiestä. Mentiin taas hihnassa radalle ja vein Danten (tai no Dante vei mut ja mä roikuin hihnassa perässä) ekalle maalimiehelle, joka oli avopiilossa maanalaisessa pikkukaivossa. Dante haukkui tosi hyvin ja mä pidin sen hihnan avulla kaukana maalimiehestä - ei näyttänyt haittaavaan. Toka maalimies oli vielä helpompi avopiilo, ihan kasan alla oleva kolo. En taaskaan päästänyt Dante metriä lähemmäs ja ilmaisi tosi hyvin!

Dracu pääsi kasoille kun "viralliset treenit" oli ohi. Sai etsiä kolme maalimiestä eikä pimeys haitannut menoa yhtään. Hirveällä innolla etsi kaikki kolme ja oli super onnellinen kun löysi ihanat ihmiset! Mun supertaitava lapsi :)