Tavattiin aamupäivällä Emmi ja koirat Talin pk-kentällä. Otin Danten kanssa ensin pk-hyppyä ja estettä ilman kapulaa ja sitten kapulan kanssa. Dante muisti esteet kivasti, mutta meinasi kiertää hyppyä muutaman kerran (kapulaa hakiessa!). Eli vaatii selvästi lisätreeniä. Koitin kanssa noutoa 2kg kapulan kanssa, ei ollut helppoa. Dante haki kovaa, mutta toi hitaalla ravilla ja pysähtyi miltein joka kerta hetkeksi korjaamaan asentoa. Tein muutaman heiton missä kannustin tuomaan vauhdilla ja palkkasin lennosta, saatiin paikkaisen lisävauhtia näin.

Sitten treenattiin Dracun kanssa vähän ensin seuraamista, erityisesti istumista pysähdyksestä. Dracu alkaa tajuta istumisen, mutta tarvitsee apua vielä että istuisi oikeaan paikkaan. Tehtiin vähän istu-maahan-istu treeniä "uudella" maahanmenolla ja lopuksi treenattiin ruutua Emmin avustuksella. Tein muutaman lähteyksen ja muutaman kutsun ja Dracu teki oikein kivasti!

Danten kanssa otettiin vielä lopuksi ampumista niin, että laitoin kentän laidalle maksalaattikkoa ja tein eteenlähetyksen sinne. Dante kävi "aika" kuumana ja hyvä kun sain sen pidettyä lähelläni. Emmi ampui ja heti sen jälkeen annoin eteen-käskyn. Dante ei tainnut edes kuulla laukausta. Sitten otin maksalaatikon käteeni ja tehtiin ihan seuraamista jonka aikana Emmi ampui. Danten häntä meni alas ja vilkaisi Emmiä, muttei menettänyt toimintakykyä. Lopuksi tein vielä namiruudun jonne päästettiin kaikki koirat ja ammuin kahdesti, kukaan ei reagoinut. Käytiin tekemässä lopuksi lenkki ja koirat riehuivat & uivat.

***********

Kerettiin olla kotona muutama tunti ennen agitreenejä Purinalla. Koska Danten kanssa on huomenna treenit, otin Dracun.  Meitä oli tällä kertaa paikalla paljon enemmän, viisi yhteensä. Tehtiin vähän keinua kun muut tutustui rataan ja sitten kun kaikki muut oli tehnyt, tehtiin hyppy-vino kulma suoraan putkeen-vino kulma hypylle. Vähän meinasin omalla liikkeellä vetää Dracua putkesta ohi, mutta kyllä se lopuksi ihan hyvin meni. Jatkettiin myös sylikäännöksen treenaamista, joka tuotti taas vähän päänvaivaa kun Dracu ei yhtään tajunnut estettä sen edessä, mutta Elli sen sitten avitti yli ja muutaman toiston jälkeen meni jo paremmin. Ihan treenien lopuksi päästiin vielä tekemään vähän ja otettiin suora putki-kaksi hyppyä jotka kaarsi sisään. Ensin koitin koko pätkää, mutta Dracu ei hoksannut kahta estettä edessä ja koitettiin vain putki-yksi hyppy. Meni paljon paremmin ja saatiin samalla treenattua kutsu-minä liikun rinnalla-juttuja kun meillä oli namivahti JA koiranpitäjä :)

Treenien loputtua käytiin vielä tekemässä lenkki Sannan ja hänen aussieiden kanssa. Dracu pääsi jahtaamaan Ponchoa ja kivaa oli!