Jonna kävi muutaman kuukauden tauon jälkeen taas hieromassa Dantea keskiviikkona. Dante ei ollut onneksi kovinkaan jumissa, vain selän pitkät lihakset ja alaselkä olivat yhden plussan verran jumissa. Nehän on Danten vakijumit, mutta kesällä jumissa ollut takapää ei ollut lainkaan jumissa. Sain tehtäväkseni hieroa Dantea itse muutaman viikon välein ja pitää keskittyä erityisesti tuohon selkään.

Tänne jäi myös merkkaamatta se, että hieroin Danten kokonaan läpi myös viime viikon torstaina. Hemmetin kova duuni on muuten hieroa tunnin koiraa! Olin taas ihan pulassa kun en muistanut miten piti hieroa eri kohtia ja sain idea, että joskus pitää videokuvata Jonnan hierontasessio ja sitten asettua telkkarin eteen ja ottaa mallia Jonnasta samalla kun itse hieroo Dantea. 

Dante on muutenkin tuntunut paljon "vetreämmältä". Pitäisi taas alkaa tehdä niitä pyörälenkkejä joissa Dante joutuisi ravaamaan koko matkan. Kunnonkohotuskuuri ei muutenkaan tekisi meille kummallekkaan huonoa... Ensi kuussa olisi sitten Dantella edessä kastraatio, jonka takia lomaillaan kuukaus tai puolitoista.