Lähdettiin taas Dracun kanssa treeneihin Purinalle kun Dante oli kisaamassa viime viikonloppuna. Kouluttajana oli tällä kertaa Elli. Tehtiin ensin omatoimisesti sellaista pientä rataa, jossa sai kivasti treenattua U-putkea, putkeen irtoamista, esteille irtoamista, välistävetoja, valsseja... Kaikki meni tosi hyvin ja Dracu alkoi treenien loppupuolella irtoamaan tosi hyvin putkiin. Mutta pitää ehdottomasti tehdä lisää irtoamistreeniä Dracun kanssa! 

Sitten tehtiin keinua. Aikaisemmin ollaan tehty sitä niin, että apuri pitää kiinni keinun laskevaa päätä, mutta nyt vaihdettiin niin, että apuri seisoi keinun alussa ja piti sitä alhaalla kunnes Dracu oli ihan päädyssä ja sitten laski. Meni todella hyvin, vaikka Dracu ryntääkin keinulle aikamoisella vauhdilla... Sain vinkin, että voisin pysäyttää sen pikkaisen aikaisemmin, nyt se pysähtyy niin että etujalat ovat ihan reunalla ja vauhdissa voi tulla aika helposti lentokeinuja...

Tehtiin kanssa vähän pussia pitkästä aikaa. Sidoin hihnan päähän ison pehmolelun, jonka heitin pussiin niin, että Dracu näkee sen pussin alusta. Pussikangas oli ihan maassa. Vein Dracun odottamaan alkuun ja menin itse päätyyn ja pidin kiinni hihnasta. Kun annoin Draculle pussi-käskyn, vedin samalla lelua ulos pussista ja Dracu tuli ihan kohtuullisen rivakasti sen perässä ulos :)

Ellin radalla tehtiin ensin vähän ihan perus juttuja, ongelmia aiheutti nyt U-putki. Sitä pitää treenata, varsinkin mun takaaleikkausta putken päässä. Tehtiin myös muutaman esteen ja putken kanssa valssitreeniä, jossa Dracun piti itse hakea hyppy jonka takana valssasin. Tällainen "estesuoritus" alkaa sujua jo tosi kivasti, jos ongelmia on niin mä aiheutan ne huonolla ohjaamisella. Dracua kun pitää ohjata niin tarkasti ja loppuun asti, olen tottunut koiraan, jolla on kolmosluokan osaamistaito ja joka osaa itse myös lukea rataa. Pitää vain olla Dracun kanssa tosi skarppina niin hyvin menee.

Seuraavan kuukauden ainakin aion vielä treenata Dracua, sillä Dantella on se leikkaus. Joulupyhien jälkeen vaihdetaan kuitenkin treeniryhmää perjantaille, sillä alan vetämään omaa ryhmää tiistaina.