Oltiin taas kimppatreeneissä Emmin, Tiian ja Nooran kanssa. Treenattiin viime viikolla hyväksi todetulla Kannelmäen kentällä ja tänään kelikin oli vähän parempi. Molemmat D:t tuli mukaan.

Aloitettiin paikallaololla ja luoksepäästävyydellä. Laitoin Danten ensin maahan paikallaoloon ja sitten keskityin paikallaolon treenaamiseen Dracun kanssa. Otettiin eka maassa paikallaoloa ja otin jo aika paljon etäisyyttä, n. 10 metriä ja muutama kymmenen sekunti kerrallaan. Lisäksi harjoiteltiin sitä, että voin kävellä sivulle ja taakse ilman että tarvii liikkua. Sitten tehtiin ihan samalla tavalla, mutta istuma-asennossa. Dante pysyi koko ajan tosi hyvin paikallaan. Sitten kävin laittamassa Danten istumaan ja otettiin luoksepäästävyyttä. Emmi, Tiia ja Noora tuli vuoroin "tuomarina" tekemään luoksepäästävyyden. Dracu jaksaa istua mun sivulla niin pitkään kunnes "tuomari" otti kontaktia siihen ja silloin Dracu haluisi kovasti antaa pusuja  love.gif Dante meni muutaman minuutin istumisen jälkeen maahan, ja kävin torumassa sitä. Istutin uudestaan ja nyt Dante istui tosi hyvin koko loppuajan.

Sitten vein Dracun tolppaan kiinni ja treenattiin Danten kanssa seuraamista. Otin hihnalla ja lyhyitä pätkiä kerrallaan. Dante meni löysällä hihnalla tosi hyvin ja paikka oli täydellinen. Teki hyvät perusasennot ja vire oli kaiken kaikkiaan rauhallinen mutta Dante työskenteli täysillä koko ajan. Tehtiin paljon käännöksiä käyttäen apuna lisäkäskyjä ja hidastamista ennen käännöksiä. Pitää itse vain saada tuonne takaraivoon hakattua se, ettei käännösten tarvi olla supernopeita ja teräviä.. Tehtiin myös muutama täyskäännös ja juoksupätkä. Sitten otettiin kaukokäskyjä. Vire oli hieman liian korkea ja varsinkin seiso-maahan ei onnistunut kovin hyvin. Mutta ainakin maahan-istu ja istu-seiso oli tosi hienoja! Vieläkin ne ns. taaksepäin suuntautuvat vaihdot tuottaa ongelmia, pitää vain vaatia oikeaa suoritusta, Dante kyllä tietää mitä haluan muttei mitenkään malttaisi. Loppuun otettiin vielä ruutua muutama lähetys, meni tosi nätisti vaikka meinasi kaartaa vähän turhan oikealle. Malttoi olla hyvin paikallaan kun lähestyin ja palkkasin.

Sitten koiranvaihto Dracuun ja otin luoksetuloja. Emmi avusti pitämällä kiinni Dracusta ja kutsuin sen luokse n. 30 metrin matkalta. Mulla oli palkka, narupallo, selän takana ja jalat tiukasti kiinni, josta Dracu ei nähnyt lelua. Kun tuli ihan lähelle, siirsin toista jalkaa ja Dracu sai juosta jalkojen välistä hakemaan lelua. Tehtiin näitä muutaman kerran ja Dracu tuli luokse kyllä kovaa... Otettiin sitten muutama tunnarikapulan etsiminen lehiten seasta. Dracu on tajunnut täydellisesti homman nimen, etsii intensiivisesti kapulaa, ottaa sen reippaasti suuhun ja tuo luokse. Klikkaan kun on tullut muutaman askeleen luokse ja tiputtaa sen sitten siihen, joka käy ihan hyvin kun luovutukset ei ole vielä valmiit.

Sitten vaihdoin taas Danteen. Otettiin Emmin avustuksella tunnaria. Dante kävi tosi kuumana ja ekalla kerralla maisteli vääriä sens.gif . Siirryin sitten lähettämästä Dantea itse siihen, että Emmi piti Dantea kiinni ja itse seisoin puolivälissä matkaa tunnareille. Oman päällä on enään vain muutama oljenkorsi ja se on aika lähellä vääriä. Yhdellä etsinnällä Dante-possu kävi etsimisen lomassa pissalla! mad.gif Kun kävin vetämässä sen niskavilloista pois, se erehtyi muraisemaan mulle ja siitä vasta käämit paloi. Heitin oikein rumasti selälleen ja poika näytti siltä ettei vähään aikaan taas erehdy uhittelemaan mulle... Saatiin loppuun muutama onnistuminen, mutta paha maku jäi suuhun. Siirryin varmaan liian aikaisin lähettämään Dantea itse, joka oli Dantelle liian suuri askel ja liike hajosi. Ahneella on onneton loppu argh.gif