Oltiin sovittu maanantaille tokotreenit Kannelmäen valaistulle kentälle, joten ei auttanut itku ja valitus paskakelistä, pakko oli lähteä. Luojalle kiitos kimppatreeneistä, ei tulisi ikinä treenattua yksin tällaisella säällä, mutta kisoissa keli voi olla mitä tahansa joten kaikissa sääolosuhteissa pitäis treenata... No, päästiin oikealle kentälle iso-D:n ja pikku-D:n kanssa ja paikalle löysi myös Emmi & bc:t, Tiia & bc-Ruuti sekä Noora & Fisu-mudi. 

Aloitettiin pentujen kanssa luoksepäästävyydellä. Kaikki kävi vuorollaan tuomarina kaikille, joten Draculle tuli yhteensä kolme luoksepäästävyyttä. Hirveästi tekisi mieli mennä antamaan pusuja, mutta uskoi kun sanoin että ei mene. Sitten otettiin samaan syssyyn paikallaolotreeniä, jokainen teki miten lystäsi, mutta oltiin kaikki rivissä. Dracun kanssa aloitin paikallaolon makuulla, joka meni ihan hyvin. Ollaan alettu tehdä paikallaoloa sivu-maahan-paikka-käskytyksellä, eli se vaati muutaman harjoituskerran ennenkuin Dracu muisti ettei nyt seurata. Vähän tehtiin kanssa sitä, että menen lähelle mutten palkkaa, tarkoituksena edetä siihen pisteeseen että voin kävellä Dracun ympäri, takana jne. 

Sitten vaihdoin koiraa ja otettiin paikallamakuuta Danten kanssa. Sara tuli häiriökoiraksi ja Emmi jäi siihen viereen vahtimaan Dantea jos se liikkuisi kun olin itse näkösuojassa. Olin vahingossa tietty jättänyt Danten suoraan vesilammikkoon, josta se siirtyi heti pois kun katosin näkyvistä, mutta meni kuivempaan paikkaan, heti maahan takaisin ja makasi kauniisti loppuajan. Varmaan pallit jäätyivät, joten eipä sitä voi moittia... Sitten tehtiin Danten kanssa idaria, jota ei olla pahemmin treenattu. Yleensä liikkeestä seisominen on Dantella vaikein, mutta koska hänen majesteettinsa ei voi istua tai maata märällä, onnistui seisominen vallan mainiosti! Dante kävi turhan kuumana kun luuli tötsien tarkoittavan ruutua, eli tätä pitää treenata.

Sitten taas koiranvaihto ja tehtiin Dracun kanssa ruutua. Tiia piti Dracusta kiinni ja tein muutaman ruudun näytön ja sitten vierestä lähetyksen. Etäisyys ruutuun n. 15m. Nämä meni tosi hyvin ja tein muutaman kutsun ruutuun. Lopuksi Tiia näytti Draculle ruudun ja mä lähetin. Eka meni hyvin, tokalla unohti täysin mitä tehtiin ja kolmas oli ihan täydellinen! Lopuksi otettiin Dracun kanssa seuraamista. Ensin hihnalla ja sitten ilman kun meni niin hyvin. Paikka on nyt aivan täydellinen, mun makuun (tai tottumukseen) aika takana, mutta sitä kait nykyään haetaan. Vähän meinasi istumiset pysähdyksissä jäädä, joten naksuttelin sitten paljon niitä. Kävelin tarkoituksella kaikkien isojen lammikkojen läpi ja tehtiin perusasentoja niissä, vesi ei yhtään haitannut Dracua.

Lopuksi otin Danten kanssa vielä ruutua, joka tuotti ongelmia kun merkit olivat valkoiset ja ihan erilaiset kuin meidän omat. Dante ei löytänyt ruudun keskiosaa vaikka siellä oli kosketusalusta, juoksi vain eteen jonkin matkaa, pysähtyi ja katsoi ilmeellä "tää on varmaan hyvä?". No, saatiin muutama onnistuminen ja sovittiin treenikavereiden kanssa että he tuo muun näköisiä ruututötsiä. Otettiin Danten kanssa vielä vähän kapulanpitoa, joka tuntui olevan tänään erityisen hankalaa ja ihan vikaksi tehtiin tunnaria. Dante kävi ihan mielettömillä kierroksilla ja olin ihan varma että nyt seuraa fiasko, mutta heti kun sanoin "nätisti", Dante rauhoittui, ravasi kiltisti tunnareille ja etsi omaa ruohon alta. Joka toistolla piilotin omaa lähemmäs vääriä ja seisoin itse kauempana tunnareista. Ei kertaakaan koskenut väärää, haistoi kyllä. Ravasi joka kerta etsimään omaa (hip hurraa!) ja teki ihan mielettömän hienosti :D Emmillä oli tosi hyvä pointti koskien käskytystä, jätän kokonaan "oma"-käskyn pois koska se kuumentaa Dantea ja sanon vaan "nätisti" painokkaalla äänellä.

Apua, keskiviikkona on Jessican valmennus ja tuntuu ettei olla saatu mitään aikaiseksi! No, tunnari on edistynyt, ja se jos mikä on oikea jouluihme! En uskonut tätä päivää koskaan näkeväni, Dante tekee rauhallisen tunnarin ilman ääniefektejä, tulitikkuaskeja ja hullua juoksemista... Tiia lainasi Draculle Ruudin pieneksi käyneen liivin, joten nyt pentukin pysyy kuivana ja lämpimänä. Sillä oli ekaa kertaa elämässään liivi päällä eikä välittänyt tuon taivaallista. Ihana pentu <3