Madotin kaikki koirat (Dante, Dracu & Stella) pitkästä aikaa, tänään saivat axilurin viimeisen annoksen. Dracu ja Stella söivät tosi mielellään pillerit, mutta Danten kanssa saatiinkin vähän keskustella asiasta, kunnes työnsin pillerit kurkkuun. Dante ei ole halunnut koskea mihinkään pillereihin niiden pahoinvointilääkkeiden jälkeen jotka saivat sen huonovointiseksi.

Huomasin Danten tassussa tänään tokotreeneissä verta ja kotona lampun alla sitten vähän tutkin haavaa. Sillä on vasemmassa etutassussa siinä "yläanturassa" iso viilto. Yläanturalla tarkoitan sitä, joka on erillään muista anturoista viitisen senttiä tassua ylöspäin, eli ei osu maahan Danten kävellessä. Joten Dante ei onnu sitä eikä se näytä pahemmin sitä haittaavan. Varmaan lasiin osunut treenatessa, kävipä tuuri että osui juuri siihen anturaan! Putsasin sen vedellä ja kuivasin.

Huomasin Dracun kinkkaavan hieman vasenta takajalkaansa tänään tokotreenien jälkeen. Ei mitään selkeää ontumista, muttei jaa painoa kuitenkaan tasaisesti ja lepuuttaa jalkaa kun seisoo. Kävelee kuitenkin ihan ok, mutta kyllä siinä pientä eroa näkyy kun kävelee :( Seurataan nyt tilannetta.

Tiistaina on sitten Danten kastraatio Vallilan eläinlääkäriasemalla. Kun soittelin eri lekureihin hintoja kysellen, olin tosi järkyttynyt hintaeroista! Hinta vaihteli 200-350e välillä!! Joku todella epäilyttävän kuuloinen ulkomaalainen lääkäri olisi tehnyt vielä halvemmalla... Katsotaan nyt kuinka kauan parantumisessa menee, ollaan varmaan ainakin kuukausi sivussa kisaamisesta kuitenkin.