Jälleen kerran onnistuin heräämään kun aurinko vielä paistoi ja lähdettiin treenaamaan tokoa Danten ja Dracun kanssa pikkukentälle.

Danten kanssa aloitettiin seuraamisella. Tehtiin ensin hetki hihnassa perushommia, kiinnittäen nyt erityisesti huomiota mun kävelyvauhtiin (=pitää liikkua nopeammin). Ei siltikään tehty pitkiä pätkiä ja aina jos Dante alkoi edistää nyppäsin ja peruutin joka toimi todella hyvin! Sitten irrotin hihnan ja otettiin vapaana samaa. Meni melkeinpä paremmin ja peruutus korjasi todella tehokkaasti edistämistä! Sitten treenattiin luoksetuloa. Aloitettiin harjoittelemalla rauhallisesti odottamista Jessican vinkkien mukaisesti ja hyvinhän se Dante siellä pysyi! Kun oltiin tehty muutama tällainen palkkauksen kera otin muutaman luoksetulon suoraan ja sitten muutaman seisomisen heittäen narulelun. Tää luoksetulo on nyt ainut liike missä käytän lelua. Harjoiteltiin kanssa vähän pysähdyksen jälkeistä odottamista ettei lähde ilman uutta luoksetulokäskyä. Sitten harjoiteltiin tunnaria. Vein ison kasan tunnareita nurmikolla ja oman vein jonnekin kasan keskelle. Ekat kaksi meni tosi hyvin, sitten nosti vääriä yhdellä kerralla josta kielsin ja ajoin pois. Tämän jälkeen menikin sitten taas tosi hyvin! Olin nyt jo aika kaukana tunnareista ja lähempänä Dantea mutta annoin silti "nätisti"-käskyn juuri ennenkuin saapui kapuloiden luokse.

Sitten oli Dracun vuoro. Aloitettiin kaukkareilla. Tein istu-seiso-istu:a joka meni ihan hyvin. Dracu alkoi jo tarjoamaan oikeanlaista istumista, mutta tätä kyllä hinkataan se miljoona ja yksi kerta ennenkuin otan minkäänlaista etäisyyttä! Vähän oli vaikea muistaa että seisoakin pitäisi, tarjosi kovasti vain istumista. Tähän auttoi se, että "näyttävä" käsi oli namiton ja nami tuli sitten "passiivisesta" kädestä. Sitten treenattiin seuraamista. Tein samalla lailla kun Danten kanssa, eli nopeampaa kävelyä ja peruuttamista kun edisti. Dracun kanssa peruuttaminen toimi vielä paremmin kuin Danten kanssa ja jo kahden muistutuksen jälkeen Dracu haki aivan TÄYDELLISEN seuraamispaikan! Tehtiin vähän aikaa tätä ja naksuttelin hyvästä kontaktista ja paikasta sekä perusasentojen ottamisesta. Lopuksi otettiin vielä vähän tunnaria ihan pelkällä omalla kapulalla kun niitä "hajuttomia" ei vielä ole. Piilottelin omaa pusikkoon ja Dracu etsi sitä sieltä kiltisti. Kun otti oman suuhun naksautin ja lähdin juoksemaan pakoon jolloin Dracu ryntäsi luokseni - kapula vielä suussa! Yhden kerran sain jopa pyytää Dracua irrottamaan kapulan!! Hitto kun se oppii nopeasti.. :)