Tavattiin Emmi Puolarmetsän parkkipaikalla ja lähdettiin ottamaan pikaiset viestitreenit Danten ja Saran kanssa. Koska aikaa oli aika vähän, tehtiin pitkästä aikaa vain 3 pätkää. Emmi lähti koirien kanssa B-pisteelle, matka n. 200m. Dante juoksi eka ja hyvin tuli. Lyhyt odotus ja lähetin Emmille, jälkipätkä n. 200m. Jälki oli kuulemma kulkenut ihan polun vieressä mutta Dante oli tullut oikein Emmin jälkiä pitkin - toisin kun Sara-possu.. Vika pätkä meni hyvin kanssa. Pitäis saada nyt järkättyä jotkut pidemmät treenit kun Dante on toipunut vihdoin kastraatiosta...

Tavattiin sitten vielä Tiia & koirat sekä joku ennaltaan mulle tuntematon bortsu ja treenattiin puolisentoista tuntia tokoa jäisellä nurmikolla. Tehtiin Danten kanssa kaukkareita, jotka meni tosi hyvin paitsi se hemmetin seiso-maahan. Sitten seuraamista hihnan kanssa joka oli ihan älyttömän nättiä, oikea paikka, hyvä vire, keskittyi kunnolla... Lisäksi treenattiin luoksetulon seisomista pallolla ja patukalla maahanmenoa. Otettiin vielä muutamat noudot ja pääsin taas muistuttamaan Dantelle ettei kapulaa heittäessä saa nytkähtää! Treenien lopuksi otettiin Emmin avulla tunnaria joka ei meinannut tänään onnistua lainkaan. Vaikka Dante meni kuinka hitaasti ja rauhallisesti se maisteli kuitenkin vääriä!! Monta kertaa ajoin sen vihaisena kokonaan pois kun maisteli vääriä ja kaksi vikaa kertaa sentään onnistui, joten lopetettiin siihen.

Dracun kanssa meni sitten kaikki vähän plörinäksi. Mulla meni alun kimppapaikallaolossa hermo kun Dracu otti kamalasti häiriötä kaikesta ja hypähteli pystyyn kuin duracel-pupu. Koitin paikallaoloa vielä itsekseen, mutta Dracu otti kamalasti häiriötä siitä jos mä liikuin ja pomppi ylös. Vihaisena (=hyi mua, ei saa suuttua) raahasin sitä sitten tolppaan kiinni joka kerta kun se nousi katsomaan jotain häiriötä kentällä ja treenasin Dantea. Lopulta saatiin hyvät paikallaolot joista pääsin kunnolla palkkaamaan. Sitten tehtiin sivulletuloa ja seuraamista, josta ei meinannut eka tulla mitään häiriöiden takia. Omat hermot oli siinä vaiheessa ihan palaa kun on tottunut Danten 100% keskittymiseen ja intensiivisyyteen. Pikaisia koiranvaihtoja aina kun Dracun keskittyminen katosi ja johan oli pennulla enemmän intoa tehdä. Ongelmia seuraamisessa näyttäis olevan nyt kaksi, perusasento liian edessä ja meinaa välillä "jäädä" liikkeellelähdöissä. Otettiin vielä kaukkareita ja lopuksi vähän tunnaria.

Tiian ottamia kuvia, ekassa Dante noutaa kapulaa

Dante haluaa jo namia!