Hävettävän vähän ollaan treenailtu tai muutenkaan puuhailtu koirien kanssa muutamaan viikkoon. Tuo vaihteleva lumi/jäätilanne ei nyt varsinaisesti rohkaise tokoiluun tai pitkiin lenkkeihin. Lenkitykset ovat muutenkin olleet häpeällisen vähäisiä, ei oikein innosta jättää Dracua kotiin ja raahata Stellaa hihnassa pitkin metsää ettei se katoa syömään taas linnunjyviä... Muutenkin aikaa on verottanut ihan hirveästi tää mun uus duuni, aina kun oon vapaalla niin soitetaan töihin ja kun oon kotona niin kaikki aika menee univelan pois nukkumiseen.. On se niin kiva kierre 

Aikaa on kulunut myös mm. kouluttaessa omaa ryhmää ja oli pari viikkoa sitten koko viikonlopun Mia Laamasen agilityn koulutusohjaajakurssilla jolta saatiin paljon hyviä ideoita myös omaan treenaamiseen. Lisäksi ostin hyppytekniikka-DVD:n jota pitää nyt katsella oikein tarkasti ja alkaa treenata heti kun päästään taas omalle kentälle. Lisää mielenkiintoista opetusta on tiedossa kuun lopussa kun pääsen moninkertaisen maailmanmestarin Silvia Trkmanin kurssille!

Agilitytreeneissä ollaan käyty nyt muutama kerta Danten kanssa. Tarkoitus olisi remontoida se keinu ja puomi kuntoon kun ne on meidän kompastuskivet. Sain Mian kurssilta mielenkiintoisen uuden idean opettaa keinua jota aion kokeilla. Semmonen "hit and run", jossa koiralle opetetaan että keinun paukahduksesta saa aina lähtöluvan, aika monimutkanen juttu jota en nyt ainakaan jaksa selostaa kokonaan läpi. Treenit on mennyt vähän niin ja näin, viime viikon treenit meni ihan pieleen kun omat hermot meni mukana olleeseen Dracuun ja sit räjähdin Dantelle kanssa... Oma pinna on ollut muutenkin kireä jo jonkin aikaa ja Dante on ollut normaalia herkempi lähiaikoina, oliskohan leikkaus vaikuttanu?

No, keväällä kun päästään omalle kentälle olis tarkotus treenata kunnolla, toivottavasti päästään uuteen tavoiteryhmään jonne kaavaillaan seuran ulkopuolisia kouluttajia, yhteisiä kisareissuja sun muuta kivaa. Toivottavasti tulevasta keväästä ja kesästä tulee hyvin agilitytäyteisiä, sulis vaan jo tää hemmetin jää niin pääsis treenaamaan!