Oltiin Danten kanssa Kirkkonummen keskuskentällä kisailemassa kahden agilityradan merkein. SM-nollathan on jo kasassa joten mitään sen suurempia tavoitteita ei enään ole, pidetään vaan yllä kisarutiinia ja koitetaan tehdä paljon hyviä tuloksia Nauru

Ensimmäinen rata oli Harri Huittisen käsialaa ja varsinaisen kiemuran oli tuomari sitten tehnytkin! Mentiin rata kauhealla varmistelulla joka johti siihen, että mä olin jatkuvasti hirveän myöhässä ohjauksessa ja aikaa paloi. Oli radan jälkeen just sellainen fiilis kuin olisi tervassa juossut... Vaikeasta okserikulmasta ja muista ansoista huolimatta suoritettiin rata tuloksella 0 rv, aika -4,10 ja sija 6/34. Ei meidän parhaita, mutta nolla on aina nolla!

Toka rata olikin sitten brittituomari Lee Gibsonin käsialaa ja omasta mielestäni (vaikka radan laidalta kuuluikin muuta) todella hauska rata. Mentiin enemmän riskillä kuin eka rata ja oma ohjaus tuntui ajoittuvan paremmin. Yhdessä kohdassa jäin toivottoman paljon jälkeen mutta superkiltti Dante tietenkin odotti käskyä kun olisi voinut käydä tekemässä muutaman väärän esteen välissä... Tulos oli 0 rv, aika -5,81 ja sija 3/34! Eli tuplanollat!

Hyvä me Hymy