Lähdettiin aamulla treenailemaan tokoa lähellä olevalle, vähän isommalle kentälle. Järkytys oli suuri kun saavuttiin kentälle ja näin että puolet ennen niin isosta kentästä oli aidattu ja keskelle kaadettu sementtiä jotain sähly-tms. kenttää varten! Voi prkl! No onneksi reunalla mahtui ihan hyvin vielä treenailemaan.

Dracun kanssa otettiin seuraavia juttuja:

  • sivullenousutreeniä kun tämä näyttäisi nyt olevan ongelma. Jumppaa sekä rähmii vasenta kättä. Reenailin niin, että autoin ylös oikealla kädellä ja palkka tuli myös oikeasta kädestä. Muutama toisto näin ja palkka vasta kun oli istunut muutaman sekunnin.
  • seuraamista treenattiin kahdella eri teemalla, ekaksi otettiin hihnassa oikean paikan  treeniä ja sitten tehtiin vasenta käännöstä. Olen nyt koittanut parantaa tätä vasenta käännöstä silleen, että pyörin ympyrää vasemmalle ja naksuttelen kun koirat käyttää takapäätään hyvin kääntymiseen ja on oikeassa paikassa.
  • kaukkareita tehtiin istu-maahan-istu-sarjalla. Hain taas etäisyyttä, maksimietäisyys kunnon istumaannousuun näyttäisi olevan n. 2,5m. Nousee kyllä vähän kauempaakin muttei ihan tarpeeksi ylös asti. Joten treenailtiin niin että aloitin läheltä ja siirryin pikku hiljaa taaksepäin ja heti kun istuminen huononi tulin lähemmäs.
  • noutoa otettiin myös ensin niin, että jätin Dracun istumaan ja kapulan muutaman metrin päähän ja menin itse vähän kauemman josta pyysin tuomaan ja palkkasin vauhdista. Tehtiin muutama tälläinen toisto ja sitten tehtiin vähän kapulan hakua sivulta asti ja muutama rauhallinen heitto jossa ei saanut hakea. Lopuksi yhdistettiin rauhallinen heitto-odotus-haku ja palkkaus tuonnista.
  • luoksetulon pysäytyksiä treenattiin perussetillä eli puunkierto joista välillä suora juoksu palkalle ja välillä seiso tai maahan.
  • eteenmeno otettiin vielä vikaksi liikkeeksi, vietiin lelu yhdessä kentän laidalle ja lähetys lelulle. Otettiin yhteensä kaksi lähetystä ja seuraaminen meinasi olla aika kamalaa mutta oli tarkka ettei saa lähteä jos edistää tms.

Danten kanssa tehtiin kanssa muutamia juttuja, mutta vähän oli poika vaisu kun ryökäle pääsi varastamaan ruokakaapista eilen kasan nameja... 

  • ohjattua noutoa tehtiin niin, että laitoin merkin ja siitä kapulan samalle linjalle n. 5-6 m vasemmalle. Vein Danten merkille seisomaan ja menin itse n. 10m päähän josta käsky. Haki tosi nätisti ja palkkasin joka kerta joko heittämällä lelun ja jalkojen välistä. Tehtiin samaa vasenta n. 6 toistoa.
  • seuraamisessa tehtiin ihan samat kuin Dracun kanssa eli ensin paikanpitämistreeniä hihnassa ja sitten vasemman käännöksen treeniä pyörimällä. Ollaan tehty tätä Danten kanssa jo muutama kerta ja parannusta on tapahtunut ihan huomattavasti!
  • luoksetulon pysäytyksiä otettiin muutamat puunkierrolla.
  • kaukkareita otettiin kanssa muutama kerta koko sarja läpi ihan läheltä.
  • tunnaria tehtiin muutama kerta yhden tunnarin kanssa. Piilotin sen nurmikkoon ja palkkasin vasta luovutuksesta. Lisäksi treenattiin vähän tunnarin pitoa ja luovutusta kun Dante näyttäisi luulevan että on ihan ok tehdä siitä kapulasta eka tikkuja ja sitten sylkäistä ne tikut mun jalkoihin...
  • eteenmeno otettiin vielä kerran lopuksi. Vietiin lelu yhdessä kentän päähän ja sitten alkoi iänkaikkinen taistelu siitä että pitääkö sitä seurata kunnolla vai ei... Joka askeleesta jonka Dante edisti niin peruutin itse reippaasti ja sain sen lopulta seuraamaan edes suhteellisen sivulla.

Treenien  päätyttyä tein vielä pikaisen namiruudun (okei, heittelin nameja ihan randomisti maahan) ja päästin koirat sinne ammuin 2 laukausta eikä koirat välittäneet. Lauantaina tein muuten lenkin yhteydessä samanlaisen namiruudun metsässä ja ammuin 3 laukausta.