Taas tulee vähän myöhässä...

Lähdettiin Emmin kanssa ajelemaan Tampereelle aikaisin lauantaiaamuna ja oltiin koepaikalla klo. 9.00. Koe alkoi sitten itse viestiosuudella, joka alkoi ihan siitä kentän vierestä joten ei tarvinnut siirtyä autoilla maastoon. Emmi lähti Danten kanssa B-pisteelle ja mä jäin sitten A-pisteelle. Matka oli kuulemma varsin helppo, vanhaa vaunutietä koko reitti! Dante juoksi hyvin A:lle ja käyttäytyi odotuksessa ihan hyvin. Lähetys ihan ok, vähän kävi kuumana ja seuraaminen oli mitä oli. Juoksi hyvin C:lle mutta Emmin mukaan oli juossut suoraan Emmin ohi repulle! Emmi sai kuitenkin Danten karjaisemalla takaisin ruotuun. Eli hyväksytty maasto-osuus Sitten oli esineruudun vuoro. Dante ei tuntunut yhtään väsyneeltä vaan virkeältä itseltään ja lähti hyvin esineruutuun. Työskenteli aika pitkään ruudussa mutta kyllä se esine sieltä nousi. Maastosta yhteensä 200/200p.

Sitten se tottis. Dantellahan on ollut ongelmia erityisesti kisoissa tapahtuvassa ampumisessa. Olen koko kesän ja syksyn ampunut kun se on Dracun kanssa namiruudussa ja Dante ei välitä yhtään vaikka kuinka lähellä ampuisin. Lisäksi ollaan ammuttu muutama kerta treenatessa - Dante ei tykkää mutta jatkaa ihan hyvin tekemistä. No, ajatuksena oli että jos Emmi veisi Dantea tottiksessa niin ehkä saataisiin tilanne muutettua Dantelle niin paljon ettei se yhdistäisi tätä siksi "pelottavaksi tilanteeksi jossa ammutaan". Ideana hyvä, mutta eihän se sitten onnistunut. Dante meni eka paikallaoloon jossa ei reagoinut ampumiseen mutta heti kun alkoi oma seuraaminen ja ammuttiin niin Dante otti ihan kamalat paineet ja lähti vain juoksemaan pois kentältä etsimään mua... Ei sitten suostunut enään tekemään Emmin kanssa mitään eikä siinä Emmin muu auttanut kuin keskeyttää. Eli kokeesta yhteensä 200/300p, tottis kesk. 

Kun kaikki oli tehnyt tottiksen, mentiin vielä kentälle ja tein eka Dantelle namiruudun ja ammuin. Sitten otin Danten kanssa seuraamista ja Emmi ampui. Paineistui, mutta teki kuitenkin ihan nätisti jos oli namia kädessä. 

Jos jollakulla on ideoita miten tällaisesta ongelmasta pääsisi eroon, vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.