Käytiin MeVet:ssä Dracun polvikontrollissa eilen Anu Saikku-Bäckströmillä ja voin vihdoinkin ilokseni todeta, että Dracu näyttäisi olevan terve :) Kovasti Anu väänteli sitä kipeää jalkaa ja nyt ei löytynyt mitään kipureaktiota, nestettä tms. Joten me saadaan pikku hiljaa palailla normielämään ja aloitella mm. agilityn kanssa taas! Alla vielä tämä meidän "selostus":

"Dracu tuotiin polvikontrolliin. Todetaan, että seisoo nyt paino tasaisesti jaloilla ja molemmat polvet kuivat, vaikka vasemmalla nivelkapseli hieman paskumpi muttei enään täyttyneempi eikä arista polven ääriojennusta. Ulkona liikkuu ontumatta vsen takajalka aavistuksen suorempana; vasen pohjelihas paremman tuntuinen kuin viimeksi muttei vielä täysin symmetrinen oikean kanssa.

> Suosittelen fysioterapeutin hoitoa (vesijumppa Aisti, YES, Espoon eläinsairaala) koska oireilu vaikuttaa nyt tulevan lähinnä takaselän epäsymmetrisestä käytöstä > tärkeää hoitaa, jotta ei turhaan edetä polven kanssa lisätutkimuksiin."

 Eli lekurin mielestä Dracu liikkuu epäsymmetrisesti tottumuksesta kun on niin tottunut varomaan tuota kipeää jalkaa. Toivottavasti fyssarilla käynti voisi auttaa tuohon sekä vahvistaa tuota heikomman jalan lihastoa turvallisesti.