Ollaan tehty kaikenmoista viimeiset kaksi viikkoa ja tietty en ole mitään järkevää saanut tänne laitettua ylös... No, tässä olis nyt vähän yhteenvetoa meidän puuhista:

Viime viikon keskiviikkona oltiin koko lauman kanssa (Dante, Dracu ja Stella) Vihdissä Aino Pikkusaaren kuvauksessa. Sää onneksi suosi ja Aino otti kaikista koirista poseet, juoksukuvia, yhteisposeet, leikkikuvia ja temppukuvia. Vähän sain kurkistaa muutamaa otosta Ainon kamerasta ja olivat aika mielettömän hienoja... Päivän jännittävin juttu tapahtui kun oltiin ottamassa Danten poseekuvia, nimittäin ihan pään yli lensi pienkone joka laskeutui ihan muutaman kymmenen metrin päähän ruohokentälle! Ja se lensi siis TOSI matalalta meidän yli, voidaan oikeasti sanoa että miltein jäätiin lentokoneen alle! Dante vaan katsoi ylös hölmistyneenä, varmaan ihmetteli kun on iso lintu! :) Pari kuukautta saadaan varmasti odotella kuvauksen hedelmiä.

Tämän viikon maanantaina aloitettiin Danten kanssa 4 x pituinen agikurssi SporttikoiraHallissa. Kaksi ekaa kertaa vetää Nina Manner ja kaksi vikaa Timo Rannikko. Halli oli tosi kiva, lämmin, hyvä pohja sekä esteet! Oli tosi kiva treenata kunnolla kouluttajan kanssa pitkästä aikaa. Tehtiin tiivistä rataa jossa paljon tiukkoja käännöksiä sekä potkien ohituksia. Tuli taas hyvö muistutus siitä, että Dante kyllä ohittaa väärät putket niin pitkään kun mä annan sille tilaa ja liikun sinne minne pitää mennä enkä jää jumittamaan "estämään" sinne putkelle. Liikkui hyvin ja hyppäsi musta kanssa hyvin.

Ollaan aloitettu kanssa Dracun esineruututreenit. Dracu lähtee hyvin ruutuun, etsii tehokkaasti esineen ja löytää sen, mutta sitten onkin vähän vaikeampaa. Dracu vain merkkaa löydetyn esineen, jättää sen siihen ja alkaa etsiä muita esineitä (joita ei siis ole, olen pitänyt ruudussa kerrallaan vain yhtä esinettä). Dracuhan tekee vähän samaa tunnarin kanssa, eli etsii, löytää muttei näe mitään syytä tuoda. No, nyt kun ollaan saatu noudon tuontitreeni alulleen niin eiköhän se auta näihinkin...

Ollaan muuten pääasiassa tokoiltu. Kotona ollaan tehty vihdoin sitä noudon luovutustreeniä. Aloitin ihan noutokapulan pidosta eteentuloasennossa ja pikku hiljaa pyysin Dracua tuomaan eka askeleen, sitten toisen ja nyt tuo jo hyvin huoneen toisesta laidasta mun eteen niin pitkään kun istun tuolilla. Muuten ollaan treenattu niitä samoja juttuja kuin ennen molempien koirien kanssa, Danten kanssa ollaan keskitytty tunnariin ja se meneekin tosi hyvin! Dracun kanssa on tullut kaukojen kanssa yllättävää takapakkia. Oltiin viime viikonloppuna Loviisassa tokon tehokoulutuksessa mutta tästä on tulossa ihan oma topikki kun saan vaan kirjoitettua...

Pääasiassa pari viime viikkoa on mennyt kotona makoillessa kun itse olen sairastellut flunssaa eikä energiaa riitä lähteä pidempiin treeneihin. Onneksi ensi viikko on vapaata syysloman merkeissä, ahkeraa treenausta siis tiedossa!