Jaa-a, mitäs sitä ollaan taas keretty sitten viime päivityksen? Eipä kyllä paljoa, valoa on ollut niin vähän eikä päivässä tunnu riittävän tunnit oikein mihinkään

Ollaan Dracun kanssa käyty uimassa Aistissa sekä tehty kotona jumppaa. Danten kanssa käytiin kanssa Aistissa fyssari Anulla ja hän käsitteli Danten selän. Kovin oli jumissa, ja seuraavissa agikisoissa olikin vähän normaalia enemmänkin vauhtia! Tarkoitus oli kanssa kuvauttaa Danten selkä, mutta jotenkin eläinlääkärillä sitten se jäi ja saatiinkin joku ihme neurologin tutkimus...  No, ainakaan Dantella ei ole neurologisia ongelmia  Se lekuri olisi kyllä kovasti halunnut ottaa magneetti-yms. kuvia, mutta luulenpa etten lähde mukaan leikkiin "etsitään etsimisen (ja maksamisen) ilosta ongelmia kunnes löydetään jotain... Käytiin vielä tällä viikolla Danten kanssa taas Anulla ja nyt oli kuulemma jo paljon parempi. Samalla punnitsin Danten ja sehän on lihonnut! Paino 19kg, pikkaisen on turhaa rasvaa kertynyt kylkiin, taitaa se 17-18kg olla ihannepaino. Dantehan kastroitiin tasan vuosi sitten, eikä se ennen tätä talvea ole lihonnut vaikka kovasti on yritetty aina lihottaa. Näyttäisi viimein ruuansulatus hidastuneen sen verran että pitää vähän pitää silmällä sen ruokamääriä.

Nyt marras-joulukuun vaihteessa meillä on ollut kahdet agikisat, yhteensä kolme starttia. Yksi kamala nolla tehtiin hypäriltä. Itsenäisyyspäiväkisoissa oli Dantella sitten huomattavasti totuttua enemmän vauhtia, tämä oli siis ekan fyssarikäsittelyn jälkeen. Dante oli ihan vallaton, säntäili ihan minne sattui ja puominkin tuli niin vauhdilla että en olisi ikinä uskonut! Jos me halutaan vielä joskus tehdä nollia niin en saa viedä sitä enään fyssariin 

Dracun jalka näyttäisi voivan erinomaisesti. En näe sen liikkeissä enään yhtään mitään epäpuhtauksia tms. Ei lepuuta sitä, ei hypi askeleita ja on kuitenkin saanut liikkua aika vapaasti pitkillä metsälenkeillä ja riehua Danten kanssa. Meillä on vielä muutama uintikerta joulun jälkeen, mutta sitten toivottavasti pärjätään ilman. Ehkäpä me voidaan jatkaa niitä kontaktitreenejä piakkoin!

Stella on nauttinut nyt muutaman viikon elämästään isäni luona kun Brie-göötti oli meillä valmistumassa Messariin. Vietettiin koko lauantai sen kanssa Messarin järjettömässä tungoksessa ja kehästä tuli ERI1. Pikkuinenhan se on ja ujo, mutta nätti tyttö kuitenkin Stella jää vielä ensi viikoksi iskälle, vaikka he oli koittaneet myrkyttää sen jättämällä suklaakohvehdit, kalenterit yms. esille. Onneksi muorin vatsa on rautaa!

Hyvää Joulun odotusta kaikille!