Oltiin taas pienen tauon jälkeen kisaamassa Danten kanssa agilityssä Kirkkonummella jossa oli tarjolla kaksi Mia Laamasen tuomaroimaa agilityrataa.

Eka rata oli semmonen perusvaikee Mia-rata, jossa sai pistää kinttua toisen eteen ja rata oli mukavasti täynnä kaikkia ansoja suuntaan kuin toiseenkin. Dante liikkui todella hyvin eikä ollut mitään merkkejä himmauksesta tms. Tehtiin varsin hyvä rata mutta yksi rima tippui kohdassa jossa piti hypätä musta poispäin seinää kohti :( Vähän myöhästelin muutamassa kohtaa mutta Dantella toimi varsin hyvin irtoamiskäsky ja monet esteen takaakierrot sujui ihan loistavasti! Tulos oli 5rv, aika -6,42 ja sija 10/33.

Toinen rata oli sitten vielä vähän vaikeampi, mutta vaikka siinä oli monta tekniikkajuttua niin taas sai juosta kuin heikkopäinen. Alussa oli heti haastava rengas kun renkaan jälkeen käännyttiin tiukasti ja kepeillä testattiin miten Dante kestää sen, että keppien lopussa kiilaan toiselle puolelle sen edestä. Tein aika riskivalinnan yhteen kohtaan valkkaamalla sylkkärin ohjauskuvioksi mutta Dante malttoi tulla kahden hypyn väliin käteen ja kääntyi ihan pelottavan pienellä kaarella hypylle, ihme että pääsi sellaisesta kulmasta yli! No, tulos oli 0rv, aika -7,36 ja sija 2/33 ja SERT!  Tää oli nyt meidän toka serti, eka tuli kesällä 2007 Lappeenrannassa hypärillä joten oli korkea aika saada tää toka... Toivottavasti seuraavaa ei tarvi odottaa toista 2,5 vuotta 

Molemmat radat onnistui todella hyvin, ei ollut montaa kohtaa jotka oltaisiin voitu tehdä paremmin! Dante liikkui ihan mielettömän hyvin, kontaktit oli nopeat mutta selvät (keinu myös!!), haastavat kepit meni hyvin ja tuntui että mä itsekin pääsin paremmin liikkumaan radalla. Olin tosi tarkka lämppäreiden kanssa ja tehtiin tosi huolellisesti kaikki lämppäri-ja jäähdyttelyjutut. Selvästi Anu-fyssarin hoidot on tepsinyt yli odotusten!