Lähdettiin loppiaisena Kirkkonummen hallille osallistumaan tuomarikolleegioon, jossa leikittiin tulevien tuomareiden koekaniineja. Kolleegio pidettiin KKK:n agilityhallissa ja mulla oli mukana Dracu AVO:ssa ja Dante VOI:ssa. Saatiin tosi kivasti kanssa häiriötä kun meitä seurasi 2 tuomaria, 3 tuomariharjoittelijaa sekä liikkuri  Vähän hirvitti meidän suoritukset kun koirat on ollut taas jostain marraskuulta asti mitään tekemättä kun lunta on niin hemmetisti ja lenkitkin on jäänyt lyhyeksi kun Draculla oli nenäpunkkioireita ja jalka on taas oireilut... Koirilla oli siis pikkaisen virtaa!

Danten kanssa oli taas aika sähellystä. Dante varsinkin oli niin täynnä energiaa ettei ikinä! Tuntui kuin mulla olisi ollut pommi kädessä joka saattaa räjähtää ihan millä hetkellä hyvänsä. No, Dante sitten vain piippasi ja hyöri ihan hulluna mutta malttoi tehdä liikkeet jotenkuten. No, lisää vaan treeniä ja vähän väsytystä ennen koetta, kattoo monta pojoa saadaan taas kasaan.

Dracun kanssa meni sitten paljon paremmin kun tuo koira osaa pitää päänsä kasassa vaikka energiaa oli vähintäänkin yhtä paljon kuin Dantella. Seuraaminen ihan mahtavaa, maahanmeno hyvä, luoksetulo oli ihan järkkynopea ja pysäytys ihan superhyvä kun vertaa vauhtiin. Tuli vielä eteen istumaan! Seisomaan ei meninannut jäädä millään, ei jotenkin vaan tajunnut käskyä. Saatiin kokeilla toisen kerran ja nyt pysähtyi heti. Nouto hyvä ja samoin hyppy. Kaukoissa taas ongelmia kun Dracun piti joka välissä kurkkia takana seisovaa liikkuria.

Saatiin Dracun kanssa tosi hyviä treenivinkkejä joista tärkein on nyt se, että Dracu tökkii mun kättä ja tästä meni miltein joka liikkeessä pisteitä. Nyt otetaan tää syyniin ja vähän kerrataan liikkeestä seisomista sekä kaukoja liikkurin kanssa niin eiköhän kisatkin mene ihan hyvin. Olin erityisen tyytyväinen siihen ettei seuraava tuomarijoukko häirinnyt Dracua ja pitkä treenitauko ei ollut paljoa vaikuttanut liikkeisiin.