Tokoiltiin kotikentällä (joku epämääräinen aukio keskellä kerrostaloja. Paljon ohikulkevia ihmisiä, koiria yms. häiriötä) pääasiassa Dracun kanssa, Dante sai tehdä jotain pientä, pääasiassa temppuja ja vähän maahanmenotreeniä.

Dracun treenit:

  • Aloitettiin kaukokäskyillä. Tein ensin vähän namikäsitreeniä (yritän siis opettaa että mun vasempaan käteen EI SAA koskea) ja nopeita sivun maahanmenoja. Tää eka maahanmeno on mun mielestä ihan liian hidas, menee tassu kerralla kun pitäisi lysähtää. Otettiin sitten ihan käsietäisyydeltä kaikkia siirtymisiä. Seisomaan nousut on nyt tosi hyvät, ei liikuta takajalkoja yhtään. Tarvitsee vielä kuitenkin sen käden avuksi, vaikka nyt se voi olla jo pikkasen kauempana. Otettiin ekaa kertaa seiso-istu silleen, että kävelin Dracua kohti. Tajusi tosi nopeasti että haluan sen peruuttavan istumaan, tää näyttäisi olevan meille hyvä! Otin myös jonkin verran ihan läheltä pelkkää istu-maahan-istu. Haluaisin opettaa sen varmaksi myös ilman käsiapua. Dracu kun ei meinaa nousta sanallisella tarpeeksi ylös... 
  • Sitten otettiin tunnaria. Aloitettiin pidolla, sitten lyhyttä tuontia ja lopuksi pidempää hakua ja luovutusta (ilman piilotusta). Lopuksi otettiin piilosta tuontia. Jostain syystä Dracu tarjosi tänään huonoja luovutusasentoja ja kun toruin niin alkoi pyöritellä kapulaa suussa. Pitää varoa siis tässä etten komenna liian kovaa koska epävarmuus saa aikaan kapulan puremista. Otettiin loppuun muutaman haut joista palkkasin lennosta jotta Draculle jäisi hinku tuoda ne kapulat mulle.
  • Seuraavaksi treenattiin istumista. Dracu meinaa vähän steppailla istuessaa kun jotain kivaa tapahtuu (esim. palaan palkkaamaan tai heitän noutokapulaa) joten tätä pitää treenata paljon. Käskin Dracun istumaan ja kiertelin sitten sitä. Kehuin kun istu hyvin ja jos liikautti jalkaa, toruin ja käänsin sille selkäni. Dracu tajusi tosi nopeasti mitä haetaan, muttei silti ihan malttanut olla liikauttelematta jalkoja kun esim. kaivon taskusta namia. Tätä pitää treenata nyt paljon että saadaan noudon odotus kuntoon ja voittajassakin on jo liikkeestä istuminen...
  • Lopuksi otettiin nopeita maahanmenoja. Ensin niin että Dracu sai saalistaa lelua, käskin maahan ja palkkasin kun oli maannut hetken kiltisti. Eli palkkasin makaamisesta enkä maahanmenosta. Sitten otettiin luoksetulon maahanmenoa niin, että jätin taakse lelun Dracu sai jäädä seisomaan muutama metri sen eteen. Otin n. 20 metriä etäisyyttä ja toinen lelu kädessä kutsuin sitä. Puolessa välissä sitten komennus maahan ja naks. Vaihtelevasti palkkasin vapauttamalla taakse ja välillä sai tulla hakemaan multa kädestä lelun. Reagoi maahanmenokäskyyn ihan suht. ripeästi, mutta valui aika paljon eteenpäin kun raukka liukui jäisellä pohjalla. Lopuksi muutama läpi juoksu.

Huomenna otetaan sitten lisää kaukoja, istumistreeniä, seuraamista (askeleet), käsitreeniä ja sivulta nopeita maahanmenoja. Kotona voisi vielä tänään illalla ottaa metallinpitoa ja muutenkin kummallisten tavaroiden luovutusta ja pitoa esineruutua silmällä pitäen.