Päätin sitten kuitenkin siirtyä jo kahteen kahden kepin sarjaan tänään. Eli eka kahden kepin sarja n. klo 13.00 ja 19.00 ja sitten 15 askeleen päähän toinen samassa kulmassa oleva kahden kepin sarja.

Aloitin lähettämällä Dracun ekaan väliin ja palkkasin sitten siihen välimaastoon ennen tokaa keppisarjaa. Näin muutama toisto ja sitten palkkauksen jälkeen lähetys seuraavaan väliin ja palkkaus. Toistettiin tätä eri kulmista ja puolilta ja sitten otettiin ilman palkkausta välissä. Alkuun tää ei meinannut onnistua kun Dracu kaarratti niin paljon ekasta välistä sivuun ettei saanut itseään enään tokaan väliin. Muutaman epäonnistumisen jälkeen tajusin että Dracua pitää lähettää jo valmiiksi suorassa linjassa, ei niin että itse seison keppien välissä ja lähetän siitä Dracua jolloin se tulee valmiiksi vinossa kulmassa kepeille.

Nyt epäonnistumisprosentti oli suurempi, välillä Dracu meinasi lintsata ekaa väliä (varsinkin 90 asteen suljettu kulma tuotti haastetta) tai sitten tokaa, vähän vaihdellen. Loppua kohti kuitenkin parani ja Dracu haki jo suoraan lähettäessä molemmat keppivälit niin että seisoin ekan keppisarjan takana paikallani.

Tässä on muuten hyvin havainnollistava video opetustyylistä jota seuraan: