Käytiin Dracun kanssa Hau-openissa kisaamassa kakkosten radalla ulkopuolisena. Tuomarina Esa Muotka ja oli kyllä ihan haasteellinen rata!  Vähän hirvitti varsinkin kohta missä oli ihan pakko tehdä takaaleikkaus ja niitähän Dracu ei tietenkään osaa... Onneksi Purinalla oli sisällä esteet ja käytiin vähän treenailemassa tuota kohtaa 

Rata alkoi hyvin, Dracu pysyi nätisti lähdössä ja eka käännös A:lle meni ihan hyvin. Mä valssasin A:n kontaktin jälkeen ja tää sai Dracun tulemaan kontaktilta, mutta kun siitä piti kääntyä tiukasti Dracu ampui eteenpäin vikalle hypylle. Kaarratti kuitenkin vain ja sain se takaisin oikeaan suuntaan. Takaaleikkaus meni ihan mielettömän hyvin, oli tiukka ja kääntyi ilman ongelmia oikeaan suuntaan! Kepit haki nätisti, mutta kun keppien jälkeen piti lähettää hypyn takaakiertoon Dracu lähtikin hakemaan samassa suunnassa ollutta putkea ja sinne hyllytti  Loppuradalla ohjaaminen sitten vähän herpaantui ja taidettiin ohittaakin muutama hyppy. Noh, puomi oli ainakin hyvä!

Tässä on Dracun rata:

Mä taaskin sorruin siihen samaan josta Niinu ja Teemu molemmat mulle sanoivat, eli ohjaan Dracua ihan liian lepsusti. Sama hallinta ja vaativa asenne on ihan tyystin kadonnut Dracun kanssa. Pitää nyt oikeasti muistaa ottaa sitä juuri käännöksissä ja vienneissä paremmin hanskaan.