Oltiin mukana AST:n joukkueessa Dracun kanssa VOI-luokassa. Lähdettiin mukavasti Emmin yms. kanssa aamulla klo. 05.00 ja kisapaikalla oltiin sitten 08.00. Keli näytti aika karseelta; kylmää, tuulista ja sateista. Onneksi sade kuitenkin lakkasi muutaman tunnin päästä mutta sen verran kerettiin kastua että kylmä oli koko päivän! 

Meidän vuoro oli vähän yli puolivälin ja voittaja-luokka oli jaettu kahteen kehään. Ekassa kehässä tehtiin paikallamakuu, liikkeestä istuminen, luoksetulo ja metallinouto. Tokassa kehässä sitten loput. 

Meidän rivi oli sitten tämmönen:

  •  
  • Paikallamakuu: 10p - nopea maahanmeno, pysyi samassa asennossa koko liikkeen ajan, eli ei kääntynyt lonkka-asentoon. Oli kuulemma lopussa ihan vähän nuuhkinut maata, mutta tuomari ei varmaan sitä sitten huomannut. Sivullenousu myös hyvä.
  • Liikkeestä istuminen: 10p - ihan kait ok, istui nopeasti ja muisti ettei niitä tassuja saa siirrellä!
  • Luoksetulo: 8p - maahanmeno hyvä, mutta Dracu lähti taas liian kovaa ekalle pätkälle ja siksi seisominen valui. Loppuasennoissa taisi olla jotain häikkää kanssa joka verotti psiteitä. Olisiko tökännyt kättä tai istunut mun jalan päällä tms.
  • Metallinouto: 7p - luovutti mun eteen seisten... Annoin lisäkäskyn ja silti vaan nökötti siinä edessä joten siitä meni pisteet
  • Seuraaminen: 8,5p - mun mielestä todella hyvää seuraamista. Pikkaisen edisti ja Emmin mukaan painoi, mutta ei se kyllä estä yhtään. Katsekontakti ei kertaakaan tippunut ja kaikki askeleetkin meni tosi nätisti!
  • Ruutu: 0p - Dracu bongasi ruudun tosi hyvin ja lähti ihan ok vauhdilla. Jäi kuitenkin ruutuun vähän huonoon paikkaan ja alkoi nuuskia maata! Huusin sitten maahan jolloin Dracu kääntyi ja otti muutaman askeleen mua kohti ennenkuin painui maahan ja etutassut oli sitten lähempää katsottuna muutaman sentin ulkona... Loppuosa meni moitteitta.
  • Hyppynouto: 9,5p - Ei moittimista. Olisikohan tullut taas mun jaloille tai sivullemeno huono?
  • Tunnistusnouto: 0p - tää on vaan niin vaikea... Lähti tosi ei-Dracumaisesti kovaa tunnareille, nappasi ainakin kolme suuhunsa ja toi sitten oman.
  • Kaukokäskyt: 7p - vitsi oli ihan mielettömän tyytyväinen tähän! Me vasta tällä viikolla alettiin treenata etäisyydellä ja Dracu teki kyllä ihan mielettömän upeasti! Istumisesta seisomisessa mun eka käsky oli liian hiljainen ja siihen tarvi toisen käskyn. Seisomisesta maahanmenossa painotin taas liikaa käskyä ja meni vähän liikaakin taakse! Mut muuten superrauhalliset ja nätit kaukot! 
  • Kokonaisvaikutus: 9/9p - eli siis molemmat tuomarit antoi ysin.
  • Yhteensä 206 pistettä joka oli 3-tulos. 

Kokeesta jäi päällimmäiseksi mieleen muutama iso virhe mitä pitää lähteä nyt oikein urakalla korjaamaan. Ensinnäkin edestä sivullemeno. Mä taidan nyt vaan opettaa Dracun kiertämään takakautta sivulle, sillä se korjaisi ne kaikki virheet. Seuraamista pitää taas lähteä siirtämään taaksepäin, nykyinen seuraaminen olisi ihan unelma pk-puolelle mutta tokotuomarit ei tykkää. Tunnarille pitää myös keksiä vielä jotain...

Tässä muutama Kimmo P:n ottamaa kuvaa meidän suorituksesta: