Tavattiin Tiia ja yksi Heini Puolarmaarin nurtsikentällä jonne rakennettiin kunnon kehä käyttäen kehänauhoja sekä vietiin vielä AST:n kentältä hyppy. Otin ihan ekaksi Stellan kanssa pikkaisen ja Tiia otti kuvia muorista.

Dracun kanssa tehtiin ensin häiriöseuraamista. Heini vei kentälle leluja sinne tänne sekä teki itse pientä häiriötä. Dracu oli hihnassa ja aina katsekontaktin tiputuksesa nyppäsin hihnasta ja naksuttelin sitten hyvästä kontaktista. Alussa meinasi katsella leluja, mutta nopeasti tajusi ettei niitä saa katsoa ja sitten pystyttiin seuraamaan ihan nätisti lelujen ylikin.

Seuraavaksi otettiin ruutua. Heini seisoi valmiiksi ruudussa ja mun merkistä näytti hiukan ruutua. Tarkoitus on saada Dracu etsimään ruutua katseellaan ennen liikkeen alkua niin sillä olisi joku ajatus että minne mennään. Jollain kertaa lähti vieressä olleille luoksetulomerkeille, mutta ihan ok korjasi itse. Otettiin myös läheltä lähettämistä jossa pääsin palkkaamaan ihan oikeasta paikasta.

Sitten otettiin hyppynoutoa ja metallia. Dracu possu varasti kapulalle ekalla heitolla ja pääsin sanomaan sille tästä. Heini antoi käskytystä ja treenattiin ihan sitä, että ennakointi ei käy. Meinasi jatkuvasti ennakoida edestä sivulle siirtymistä, mutta onneksi tajusi jossain vaiheessa että hitsi, näin ei saa tehdä! Toinen ongelma löytyi noudosta myös, ei meinannut luovuttaa kapulaa käskystä, vaan yhdenkin kerran alkoi vetää kapulaa vastaan! Nyt ainakin tietää mitä pitää treenata...

Lopuksi tehtiin tunnari. Dracu teki oikein nätisti ja hyvällä vireellä. Nappasi oikean kapulan, mutta tiputti sen ja haisteli väärät vielä kertaalleen läpi kunnes toi oman.

Sitten siirryttiin agilitykentälle treeneihin Dracun kanssa. Rata oli semmonen lyhyt ja hankala ohjausjuttu jostain MM-karsintaradalta. Saatiin jatkaa eilen aloitettua kontakti-putkierottelutreeniä, joka meni kyllä tosi hyvin. Vähän oli radan alussa ongelmaa kun Dracua veti kontaktit niin paljon, meinasi jatkuvasti karata A:lle! Käännökset sekä takaaleikkaukset toimi kyllä tosi upeasti, selvästi puunkiertotreenistä on ollut hurjasti apua.

Päällimmäiseksi mieleen jäi se, että mun pitää oikeasti rauhoittaa tilanne virheen jälkeen kunnolla. Nyt käydään koiran kanssa molemmat tosi kierroksilla ja lähdetään kokeilemaan kohtaa uudestaan ihan liian sählä-meiningillä... Eli kunnollinen lähtö niinkuin radan alussa eikä mitään ihmeellistä varastuslähtöä. Meille ehkä vähän huono treeni kun kohdat oli liian vaikeita, mutta muutama hyvä pätkä saatiin kyllä.

Lopuksi otettiin vielä pikkaisen kontaktitreeniä Danten kanssa sekä tehtiin samaa A-putkierottelua kuin Dracun kanssa. 

Tässä olisi muutama Tiian ottama kuva: