Nyt kun olen hetken mielijohteesta suostunut lähtemään heinäkuun alussa tokon SM:iin edustamaan seuraa AVO:on, niin on ihan pakko kerätä luut telkan äärestä ja treenata hieman tokoa. Dante oli tosi täpinöissään, tauko teki selkeästi sille hyvää. Joten suunnattiin kotia vastapäiselle futiskentälle Stellan ja Danten kanssa.

Olen vihdoin tajunnut, miten voin treenata kahta koiraa samanaikaisesti! Dante saa vaativat paikallaolot, kun pistän sen maahan ja treenaan Stellaa sen nenän edessä. Hyvin se osaa jo olla reagoimatta käskyihin jotka annan Stellalle! Stellan kanssa treenattiin hieman kaukkareita. Kokeilen yhä eri tekniikkoja palkkauksen kanssa, tänään oli nami takana. Se onnistui ihan hyvin, eikä Stella edistänyt lainkaan ylösnoustessa. Harjoiteltiin myös istumista klikkerin kanssa, palkka heti istumisen jälkeen, että saataisiin liikkeestä nopea.

Danten kanssa nyt hionassa on luoksetulo, jossa vaikeuksia on niin vauhdin hitauden ja eteenistumisen kanssa. Koitin saada siihen enemmän vauhtia pallon avulla, samalla treenasin eteenistumista niin, että kun Dante oli jo todella lähellä, heitin pallon jalkojen välistä taakseni, niin että Dante juoksi täysiä hakemaan sen. Monen toiston jälkeen vauhti oli huomattavasti parempi, samoin eteenistuminen. Treenasin molempien kanssa vielä paikallaoloa näkösuojassa, ensin n. 1,5 min ja sitten 3,5 min.