Tiistaina oli agilityn tavoiteryhmän vikat treenit, seuraavat muutama viikko mä vedän sitten treenejä ja sitten Kati tulee vetämään. Tänään oli koutsina Anu Niemi, ja tehtiin ihan kivaa perusrataa Danten kanssa. Kuuma oli mutta hiukan oli jo viilentynyt niin pystyi treenaamaan.

Dracun kanssa treenattiin rengasta hyppytekniikkatreenin, set point-harjoituksen, avulla. Eli matala ponnitushyppy ja 5 askeleen päähän rengas. Näitä ollaan tehty paljon, mutta pääasiassa renkaan tilalla on ollut hyppy tai okseri. Muutaman ekan kerran Dracu poikahti kehikon välistä, mutta kun se huomasi että lelu menee pois näistä vääristä ja renkaan läpi kun hyppää niin saa lelun, alkoi Dracu tehdä ihan hyvin. Tehtiin muutamia toistoja molemmilla renkailla.

Treenattiin vielä Dracun kanssa kontakteja niin, että kontaktin lopussa n. 2 metrin päässä on namikippo jonne vien namin ja sitten naksulla vapautan Dracun heti sinne kun ottaa 2on2off:in. Sain jo muutaman metrin ottaa sivuttaisetäisyyttä ja jäädä myös taakse ja silti Dracu otti oikean asennon! Jei, vähänkö nämä on edistyneet!

Lopuksi treenattiin keppejä. Ensin tehtiin Niinun neuvomaa etäisyydenottoa, jossa otan sivuttaisetäisyyttä ja sitten heitän Draculle lelun sinne keppien loppuun. Pystyin ottamaan tosi paljon etäisyyttä, tämä ei näyttäisi olevan ongelma. Sitten otettiin vähän sisäänmenotreeniä. Avokulmasta haki tosi hyvin ja kaukaa n. 90 asteen kulmaa, suljetusta kulmasta hakee n. 45 asteen kulmaa muttei enempää. Tätäkin pitäis keretä treenata ihan kotona niillä meidän keppisarjoilla...

- - - - - - - - - - - - 

Ollaan nyt vietetty paljon aikaa Espoon Haukilahden koirarannalla koirien ja kavereiden kanssa. Vitsi kun on ihanaa eka käydä vähän pulahtamassa lämpösessä vedessä ja sitten maata rannalla. Koiriltakaan ei tekeminen lopu kun rannalla on koko ajan tosi paljon porukkaa heittelemässä leluja veteen niin siellä ne juoksentelee kun me rusketutaan :D 

Koirat on kyllä saanut nyt niin hyvää liikuntaa ja vedessäkin uinti tekee varmasti hyvää! Dante erityisesti on ihan mahoton kun se ei vaan suostu lähteä rantaan niin kauan kun me uidaan. Siellä raukka sitten puuskuttaa ja koittaa jos joku heltiäisi ottamaan sen syliin lepäämään :O Dracu taas on vähän fiksumpi, kun sitä alkaa väsyttämään niin se ui rantaan hieman lepäämään ja sitten tulee taas veteen seuraksi.

Tässä olisi Tiian ottamia rantakuvia!