Tänään meillä oli Danten kanssa agilitystartti Mäntsälässä, jonne oli maxi1 ilmoittautunut 54 koiraa! Tuomarina oli Anne Savioja, ja luokkajärjestys meni niin, että 3-luokka, 2-luokka ja sitten 1-luokka. Hassua muuten, että paikkaa markkinoitiin Mäntsälänä, olin joskus kisaamassa samassa paikassa tokossa, silloin se oli Inkoo... ;)

Me startattiin onneksi aika alkupäässä, 9. Rata oli mielestäni aika helppo, eikä todellakaan kovinkaan teknisesti haastava, kunhan koira osasi edetä suorilla, niin kaikki oli ok. Radalla oli kaikki kontaktit, jotka jäi tänään hieman puolitiehen, vain A:lla pysähdyttiin kunnolla. Se kisavietti nousee itselläni vain niin, etten malta ottaa kunnolla kontakteja. Huomisen startissa otetaan sitten kaikki kontaktit kunnolla, ajasta viis. Lopputulos olikin sitten 0, ajalla -12.88. Vasta aika kisan lopussa kaksi bortsua pisti paremmaksi, ja tipuimme kolmanniksi.

Palkinnot olivat hienot ja tuomari kommentoikin meille, että oltiin hänen lempparipari, niin innokas ja iloinen bortsu tuo on :D Kisat olivat muutens Maneesissa, mikä ei vaikuttanut Danteen, vaikka se oli sen eka kerta maneesissa. Ylipäätään olin hirmuisen tyytyväinen tähän rataan, missään ei takkuillut, vaan tehtiin sulava ja tyylikäs rata.