Vaikka takana oli pitkä agilityn kisa-ja treeniputki, suunnattiin kuitenkin perjantaina taas agilitytreeneihin. Olin ihan varma että penkin alle menee kun ollaan otettu agia muutenkin niin paljon lähiaikoina, mutta onneksi olin väärässä! Kouluttajana Hilppa ja tehtiin kaksi helppoa lyhyttä rataharjoitusta. Dante oli aika normaali itsensä, en huomannut parin viime treenikerran innottomuutta ja epäarmuutta. Ihan normaalisti Dante räkytti radan rakennuksessa ja lämmittelyssä.

Molemmat ratapätkät menivät ihan hyvin, eivät olleet kovin vaikeita joka sopi meille varsin hyvin. Lisäksi treenailtiin itseksemme kaikkia kontakteja. Yksi mahdollisesti alkava ongelma on lähdössä "valuminen" eteenpäin. Tähän pitää puuttua heti ja kunnolla, viime kisoissa oli kuulemma valunut ihan ekan hypyn lähelle ja oli hilkulla että pääsi yli.

Tarkoitus olisi nyt kisatauon ohella pitää jonkinlainen treenitauko Danten kanssa ja treenata sen sijaan Brien kanssa. Danten voisi kuitenkin ottaa mukaan treeneihin katsomaan kun treenaan Brien kanssa, ehkä löytyisi taas lisää motivaatiota ;) Jos pitäisi ainakin kuukauden tauon, tuskinpa pidempää on tarpeellista pitää, ei saa kuitenkaan antaa taitojen ihan ruostua!