Aamulla otimme Espoon metsissä Danten kanssa viestitreenit. Viisi matkaa, pituus n. 200m. Dante onnisti lähtemään heti alkuun ihan väärää reittiä, ja treenit menivät ihan päin mäntyä. Kumpikaan koirista ei ole oikeastaan tajunnut jälkeä, eikä Dante ota edes ilmavainua! Pitää miettiä, miten edetä tästä, kun eihän siitä mitään tule, jos koira vain juoksee päättömästi eteenpäin!

Vaihteeksi pääsimme tänään revittelemään Stellan kanssa Porvoon kentälle agilityn merkeissä. Tarjolla oli 3-luokille yksi agilityrata ja yksi hyppyrata, molemmat tuomaroi Ritva Herrala.

Agilityrata oli meille aika helppo, sujuva ja etenevä rata. Ihanneaika oli 40 sek. Sössittiin mahtavasti keppien sisäänmeno, josta tuli 5, mutta muuten rata oli nopea ja olin varsin tyytyväinen aikaamme, n. 36 sek. Ilman keppi-sähläämistä olisi ollut ainakin sekunnin nopeampi.

Hyppyrata oli samantyyppinen, helpohko eikä ihanneaikakaan mahdoton ollut. Sieltä tulikin valtavasti nollia, ja vain pari hylkäystä tai virhettä. Kepit onnistui tällä kertaa, vaikka Stella meinasin jättää ne puolitiehen rataa jatkamaan, mutta sain loppuosan kädellä vetämällä. Tulos oli 0, meidän kolmas nolla 3-luokissa, ja lopullinen sija oli 19. Ajanalitus oli n. -3.95.