Koulun jälkeen pyöräiltiin koirien kanssa taas Pikku-Huopalahteen treenaamaan tokoa Morris-sedän ja Marja-Liisan kanssa. Lisäksi treenasin taas Morriksen esittämistä ja tehtiin tarkemmat suunnitelmat sunnuntaille.

Stella
Aloitin Stellan kanssa treenauksen. Otettiin ensin kaukkareita. Koitin taas korosta rauhallisuutta ja otin pitkiä odotuksia asennonvaihtojen kanssa. Nyt oli vähän ongelmia istumisesta seisomiseen, pitää treenata vain lisää. Sitten treenattiin vähän idiaria. Istuminen hyvä, osasi odottaa kiltisti ja palkkasin. Maahanmeno myös ok, vaikka turhan hidas. Seisomista ei olla treenattu paljoa, joten annoin selkeän käsimerkin sanan lisäksi, pysähtyi nätisti. Kun kiersin itse rinkiä, kääntyi ja siirsi tassuja reilusti. Tein uudestaan ja painotin vielä stay-käskyä. Nyt seisoi hievahtamatta. Lopuksi otettiin vielä luoksetuloa. Maahanmeno hyvä ja nopea, muttei taaskaan pysähtynyt käsimerkistä kuin vasta tokalla yrityksellä. Treeniä, treeniä ja treeniä!

Dante
Tehtiin Danten kanssa eka ruutua. Se ei ollut nähnyt kun tein ruudun, mutta juoksi suoraan sinne, etäisyys 30m. Toistettiin monta kertaa, joka kerralla ruudussa oli alusta. Treenattiin sitten myös erikseen ruudun loppuosaa, osasi nätisti, vaikka makasi turhan levottomasti ruudussa ja ei osannut hakea seraamispaikkaa tullessa sieltä. Treenattiin taas vietikästä maahanmenoa ja kaukkareita peruuttamalla. Lisäksi treenattiin pitkästä aikaa metallikapulan noutoa. Vauhtia tuomiseen sain juoksemalla taas pakoon. Vähän oli ongelmia siinä, että Dante piti metallia aika huonosti ja luovutuksessa meinasi tiputtaa jatkuvasti.

Loppuun otettiin vielä paikallaolo, rivissä Stella, Dante, Miimi. Laitoin molemmat maahan ja menin piilon. Otettiin aikaa n. 3 min ja Marja-Liisa kävi välissä parikin kertaa häiritsemässä koiria. Molemmat oli nätisti paikallaan vaikka innostui turhan paljon kun tulin takaisin, asento hieman kärsi.