Lauantain kisojen jälkeen Dante oli ihmeen jäykkä, ja muutenkin se on tuntunut lähiaikoina kummalliselta. Päätin sitten että pidetään kuukauden agilitytauko, jatketaan treenejä sitten 11.2 kisojen jälkeen, tulee juuri mukava 4 vk tauko. Ei olla pidetty yhtään kunnon taukoa sen jälkeen kun agility aloitettiin viime huhtikuussa!

Stella oli mukana treeneissä Danten sijaan, myös ihmeen vaisun oloinen... Selvisihän se sitten kotona, oksensi vaikka mitä koiralle sopimatonta, varas jäi kiinni ;) Törmättiin Purinalla myös Karakallion vanhaan koiratuttuun, Danten leikkikaveriin Amadeukseen. Olivat hakemassa AST:n jäseneksi ja olivat näyttämässä taitojaa. Käytiin myös maanantaina Stellan kanssa toisella koirahierontatunnilla, nyt sitten kokeiltiin itse hieroa koiraa samalla kun kouluttaja neuvoi. Muuta ei laiska omistaja ole jaksanut tehdä, ja koirat ovat saaneet lämmitellä sohvaa.

Keskiviikkona tuli sitten ammattihieroja katsomaan Dantea. Hieman päälle tunnin hieroi, Dante käyttäytyi minusta varsin mallikelpoisesti, vaikka välillä koitti nousta eikä selkeästi tykännyt puuhasta. Jaloissa ei ollut kuulemma erikoisemmin kireyttä, mutta selkä oli aika jumissa. Sovittiin ensi keskiviikolla toinen aika, ja maanantaina on rokotukset molemmilla ja Dantelta tutkitaan vielä silmät ja polvet. Jos ei vikaa löydy eikä hieronta ja tauko tunnun auttavan, niin sitten pitää varmaan tutkia asiaa vielä syvemmin... Toivottavasti vika kuitenkin löytyy ja hieronta ja tauko auttaa!